ClausE
Oslo, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 19. mars 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: mars 2022
Merete Emanuelsen, Daglig lederQuality Hotel Leangkollen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. mars 2022
Hei Claus,
Så hyggelig å lese at du var så fornøyd hos oss !
Vi bestreber oss på å levere fantastisk mat og god service - at vi har den utsikten og beliggenheten i tillegg er jo bare helt perfekt !
Hjertelig velkommen tilbake :-)

Mvh
1.4 km fra Quality Hotel Leangkollen
    3.1 km fra Quality Hotel Leangkollen
    0.0 km fra Quality Hotel Leangkollen
    6.8 km fra Quality Hotel Leangkollen
    Living room with a pleasant atmosphere
    7.2 km fra Quality Hotel Leangkollen
    10.3 km fra Quality Hotel Leangkollen
    11.5 km fra Quality Hotel Leangkollen
    12.1 km fra Quality Hotel Leangkollen
    Frokost inkludert
    Se flere hoteller i Asker
    Anmeldt 20. februar 2022 via mobile enheter

Hotellet er slitt, trenger oppussing. Det var så lytt at du hørte alt fra naborommene. Rommet var i et tilbygg, vi kunne ikke gå ute for å komme til hovedhuset da det var glatt. Da måtte vi gå inne og det var en kronglete vei, opp og ned trapper for å komme frem.
    Maten var veldig god, både middag og frokost.
    Jeg vil ikke anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: februar 2022
    Takk, Inger E
    Anmeldt 30. november 2021

Bodde på hotellet ifm jobb. Hyggelig betjening. Frokost, lunsj og middag var helt topp. Veldig fin beliggenhet i vakre omgivelser. Tok meg en løpetur, og det var enkelt å finne tilbake, selv for meg som aldri har vært her. Fine rom, med god nok plass

Dato for oppholdet: oktober 2021
    Takk, Sinderella86
    Anmeldt 31. juli 2021

Vi likte oss godt på hotellet og personellet var veldig behjelpelig og hyggelige. Når vår bestilte taxi ikke dukket opp ble vi kjørt av hotellet ditt vi skulle.
    Stor frokostbuffet og godt utvalg i baren

Dato for oppholdet: juli 2021
    Takk, mortenb10
    Merete Emanuelsen, Daglig leder på Quality Hotel Leangkollen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2021

Tusen takk for besøket i helgen - veldig hyggelig å få kjøre dere til brylupsfesten :-)

Mvh

Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Overnattet i forbindelse med konfirmasjon. Ble godt tatt imot ved sen innsjekk og fikk oppgradering til superior-rom for å møte ønske om badekar. God frokost hvor det var tatt smittevern-hensyn. Glemte en gjenstand på rommet som ble ettersendt i posten.

Vi fant ikke ladeplass til EL-bil, men ville blitt dirigert dit hvis vi hadde spurt.

Dato for oppholdet: september 2020
    Takk, holmiss
    Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

5 80+ damer fikk et flott døgn her. Vi fikk reservert " kahytten" fra ettermiddagen til etter frokost dagen etter. Dette var perfekt for oss. Utsikten utover Oslofjorden var fabelaktig . Det var også vår servitør Kim Andre. Han gjorde sitt ytterste for at vi skulle føle oss ivaretatt fra høye rekesmørbrød og hvit vin på ettermiddagen til 3 retters herlig middag på kvelden.
    Et ekstra pluss for oss historieinteresse var å vandre rundt på det som var Quislings " Ørneredet".
    Opphold og måltider her kan anbefales. Det eneste negative var at badene var trange for gamle damer.

Takk, 7inger
    Merete Emanuelsen, Daglig leder på Quality Hotel Leangkollen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Så hyggelig at dere var så fornøyde med vår service da dere besøkte oss.
    Det var superhyggelig å ha dere på besøk !

mvh