Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 126
Vis tilbud
Booking.com
USD 126
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 111
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 126
Hotels.comUSD 125
Trip.comUSD 141
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (439)
Filtrer anmeldelser
439 resultater
Vurdering fra reisende
147
161
101
20
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
147
161
101
20
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 439 anmeldelser
Anmeldt 27. januar 2020

Ligger kjekt til på innfartsåren. God atmosfære i resepsjon, god frokost og grei restaurant. Gode oppdaterte moderne rom med gode senger. God pris - som forventet utenfor bykjernen.

Minus - burde vært gratis parkering

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Tor-Fra-Bergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisa Marielle S, Manager på Scandic Asker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2020

Hei.

Tusen takk for besøket. Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å skrive en review her på tripadvisor og synes det er hyggelig å lese at du var fornøyd med atmosfæren, frokosten og rommene våre :) Håper vi ser deg snart igjen som vår gjest og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Ha en fin dag!

Vennlig hilsen,
Lisa Marielle Singsaas Sanner
Scandic Asker

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2019

Rommet var helt ok. God lydisolering. Resepsjonen var bemannet med hyggelig personell. Kjekt med tilgjengelige småretter ved resepsjonen. Litt kaldt i konferansesalen. BGreit med parkering i kjelleren. God heiskapasitet.

Dato for oppholdet: desember 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, Enmth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisa Marielle S, Manager på Scandic Asker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2019

Hei.

Tusen takk for besøket. Vi setter pris på at du har tatt deg tid til å skrive en review her på tripadvisor og synes det er hyggelig å lese at du er fornøyd med både service i resepsjonen og smårettene vi selger :) Håper vi ser deg snart igjen som vår gjest og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Riktig god jul!

Vennlig hilsen,
Lisa Marielle Singsaas Sanner
Scandic Asker

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2019 via mobile enheter

Ankom tidlig, møtt av godt over gjennomsnittet blide og serviceminded resepsjonsansatte, og fikk rom med det samme.
Rom helt OK, nummereringen ikke helt kronologisk, så måtte spørre ‘housekeeping’ for hjelp til å finne rommet. Lytt mellom rommene, men rolig natt med rom mot baksiden.
Utvalget ved frokosten var topp, men den «økologiske avdelingen» var tydeligvis glemt. Etter 25 min med tomme flasker som skulle ha inneholdt smoothies og friskpresset appelsinsaft måtte vi spørre om de kunne fylles opp. Skilt «sitron» ved teen, men ingen sitron. Kun 1 krus til te (få gjester til frokost, så ingen unnskyldning) Trist med lite oppmerksomt personale som ikke smilte en eneste gang, bortsett fra en som kom fra kjøkkenet med påfyll til frokostbuffet’en, men han var kledd i jeans og (ull?)genser! Lite hygienisk at kjøkkenansatte kan bruke privattøy!
Velger nok et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Globetrotter19601946
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisa Marielle S, Manager på Scandic Asker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2019

Hei Globetrotter19601946.

Tusen takk for besøket og at du tok deg tiden å dele opplevelsen din, spesielt i dette tilfellet når vi ikke klarte å levere til forventningene dine - vi trenger gjester som deg for å bli bedre. Det er veldig hyggelig å lese at du opplevde god service i resepsjonen og at utvalget under frokosten var topp. Samtidig er det leit å lese at du ikke var fornøyd med frokosten og servicen. Vi har økologiske varer som er plassert i buffeten og ikke en enkelt økologisk avdeling. Når det gjelder kommentaren din om hygiene, så har det nok i dette tilfellet vært en i ledelsen som har hjulpet til akkurat i tidsrommet du nevner. Hygiene blir selvsagt tatt på alvor, så det er beklagelig å lese at du ikke følte det stemte under oppholdet ditt. Når det gjelder frokostopplevelsen din skal jeg ta dette videre med teamet her på hotellet. Vi håper å se deg igjen som vår gjest, og at du velger oss neste gang du er i området. Ta gjerne kontakt med meg direkte før neste besøk, så skal jeg gjøre mitt aller beste for at det neste oppholdet ditt står bedre til forventningene. Hjertelig velkommen tilbake! Og god jul når den tid kommer :)

Vennlig hilsen,
Lisa Marielle Singsaas Sanner
lisa.sanner@scandichotels.com
Scandic Asker

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2019

Hyggelige ansatte, god frokost, veldig god lunsj, bra sted for kurs/konferanse, men tragisk dårlig middag. Kjedelig, dårlig smak, og uinspirerende.

Det er utrolig lytt mellom rommene! I skrivende stund kan jeg høre telefonsamtalen på naborommet, både den som bor på rommet og den hun snakker med! Det er ubehagelig.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 007Joa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lisa Marielle S, Manager på Scandic Asker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2019

Hei og takk for besøket.

Vi setter pris på at du har tatt deg tid til å skrive en review her på Tripadvisor i forbindelse med oppholdet ditt. I tillegg setter vi veldig stor pris på dine herlige tilbakemeldinger om de ansatte på hotellet, frokosten, lunsjen og fasilitetene for kurs og konferanse :) Samtidig er det beklagelig å lese om opplevelsen din med middagen og lyden fra naborommet. Jeg hadde satt veldig stor pris på om du kan sende meg en mail så jeg får fulgt opp videre. På forhånd takk og hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Vennlig hilsen,
Lisa Marielle Singsaas Sanner
lisa.sanner@scandichotels.com
Scandic Asker

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2019

Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Lisa Marielle S, Manager på Scandic Asker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser