Paul Vidvei W
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Lisa Marielle Singsaas Sanner, Guest Services / Front OfficeScandic Asker, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. sep. 2020
Hei Vidvei.
Tusen takk for besøket og at du har tatt deg tid til å skrive en review her på tripadvisor etter oppholdet ditt.
Så utrolig hyggelig å lese at du hadde det fint her i Asker. Jeg synes kommentaren din om ypperlig service er ekstra koselig og jeg håper virkelig at vi sees snart igjen :) Ønsker deg en herlig september og hjertelig velkommen tilbake!

Varm hilsen,
    12.9 km fra Scandic Asker
    Frokost inkludert
    Se flere hoteller i Asker
    Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

God beliggenhet og smilende og hyggelige ansatte. Kun 5 minutters gange til sentrum og jernbanestasjonen.

Helt topp. Skal du til Asker, så ikke nøl med å velge dette hotellet. Kaffien serverte de med et flott smil også;)

Dato for oppholdet: september 2020
    Reisetype: Reiste alene
    Takk, 19Jones75
    Lisa Marielle Singsaas Sanner, Guest Services / Front Office på Scandic Asker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Hei 19Jones75.
    Takk for besøket og at du deler din opplevelse her på TripAdvisor.
    Vi blir så takknemlig og stolte når vi får slike tilbakemeldinger, så tusen takk :) Veldig hyggelig å lese at du hadde et hyggelig opphold og anbefaler oss til andre gjester. Ha en herlig september og hjertelig velkommen tilbake!

Varm hilsen,

Anmeldt 27. januar 2020

Ligger kjekt til på innfartsåren. God atmosfære i resepsjon, god frokost og grei restaurant. Gode oppdaterte moderne rom med gode senger. God pris - som forventet utenfor bykjernen.

Minus - burde vært gratis parkering

Dato for oppholdet: januar 2020
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Takk, Tor-Fra-Bergen
    Lisa Marielle S, Manager på Scandic Asker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2020

Hei.

Tusen takk for besøket. Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å skrive en review her på tripadvisor og synes det er hyggelig å lese at du var fornøyd med atmosfæren, frokosten og rommene våre :) Håper vi ser deg snart igjen som vår gjest og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Ha en fin dag!

Anmeldt 18. desember 2019

Rommet var helt ok. God lydisolering. Resepsjonen var bemannet med hyggelig personell. Kjekt med tilgjengelige småretter ved resepsjonen. Litt kaldt i konferansesalen. BGreit med parkering i kjelleren. God heiskapasitet.

Dato for oppholdet: desember 2019
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    1  Takk, Enmth
    Lisa Marielle S, Manager på Scandic Asker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. desember 2019

Hei.

Tusen takk for besøket. Vi setter pris på at du har tatt deg tid til å skrive en review her på tripadvisor og synes det er hyggelig å lese at du er fornøyd med både service i resepsjonen og smårettene vi selger :) Håper vi ser deg snart igjen som vår gjest og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning. Riktig god jul!

Anmeldt 8. desember 2019 via mobile enheter

Ankom tidlig, møtt av godt over gjennomsnittet blide og serviceminded resepsjonsansatte, og fikk rom med det samme.
    Rom helt OK, nummereringen ikke helt kronologisk, så måtte spørre ‘housekeeping’ for hjelp til å finne rommet. Lytt mellom rommene, men rolig natt med rom mot baksiden.
    Utvalget ved frokosten var topp, men den «økologiske avdelingen» var tydeligvis glemt. Etter 25 min med tomme flasker som skulle ha inneholdt smoothies og friskpresset appelsinsaft måtte vi spørre om de kunne fylles opp. Skilt «sitron» ved teen, men ingen sitron. Kun 1 krus til te (få gjester til frokost, så ingen unnskyldning) Trist med lite oppmerksomt personale som ikke smilte en eneste gang, bortsett fra en som kom fra kjøkkenet med påfyll til frokostbuffet’en, men han var kledd i jeans og (ull?)genser! Lite hygienisk at kjøkkenansatte kan bruke privattøy!
    Velger nok et annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: desember 2019
    1  Takk, Globetrotter19601946
    Lisa Marielle S, Manager på Scandic Asker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2019

Hei Globetrotter19601946.

Tusen takk for besøket og at du tok deg tiden å dele opplevelsen din, spesielt i dette tilfellet når vi ikke klarte å levere til forventningene dine - vi trenger gjester som deg for å bli bedre. Det er veldig hyggelig å lese at du opplevde god service i resepsjonen og at utvalget under frokosten var topp. Samtidig er det leit å lese at du ikke var fornøyd med frokosten og servicen. Vi har økologiske varer som er plassert i buffeten og ikke en enkelt økologisk avdeling. Når det gjelder kommentaren din om hygiene, så har det nok i dette tilfellet vært en i ledelsen som har hjulpet til akkurat i tidsrommet du nevner. Hygiene blir selvsagt tatt på alvor, så det er beklagelig å lese at du ikke følte det stemte under oppholdet ditt. Når det gjelder frokostopplevelsen din skal jeg ta dette videre med teamet her på hotellet. Vi håper å se deg igjen som vår gjest, og at du velger oss neste gang du er i området. Ta gjerne kontakt med meg direkte før neste besøk, så skal jeg gjøre mitt aller beste for at det neste oppholdet ditt står bedre til forventningene. Hjertelig velkommen tilbake! Og god jul når den tid kommer :)

lisa.sanner@scandichotels.com

Anmeldt 12. november 2019

Hyggelige ansatte, god frokost, veldig god lunsj, bra sted for kurs/konferanse, men tragisk dårlig middag. Kjedelig, dårlig smak, og uinspirerende.

Det er utrolig lytt mellom rommene! I skrivende stund kan jeg høre telefonsamtalen på naborommet, både den som bor på rommet og den hun snakker med! Det er ubehagelig.

Dato for oppholdet: november 2019
    Takk, 007Joa
    Lisa Marielle S, Manager på Scandic Asker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2019

Hei og takk for besøket.

Vi setter pris på at du har tatt deg tid til å skrive en review her på Tripadvisor i forbindelse med oppholdet ditt. I tillegg setter vi veldig stor pris på dine herlige tilbakemeldinger om de ansatte på hotellet, frokosten, lunsjen og fasilitetene for kurs og konferanse :) Samtidig er det beklagelig å lese om opplevelsen din med middagen og lyden fra naborommet. Jeg hadde satt veldig stor pris på om du kan sende meg en mail så jeg får fulgt opp videre. På forhånd takk og hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

lisa.sanner@scandichotels.com