wtg2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Bente Cathrine Nash, General ManagerScandic Asker, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. mars 2024
Kjære wtg2024,
Tusen takk for deres veldig hyggelige tilbakemelding, det er så fint å høre at dere trivdes hos oss !
Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen tilbake !
1.4 km fra Scandic Asker
Entrance
1.7 km fra Scandic Asker
0.3 km fra Scandic Asker
0.7 km fra Scandic Asker
2.4 km fra Scandic Asker
7.1 km fra Scandic Asker
Living room with a pleasant atmosphere
7.2 km fra Scandic Asker
10.4 km fra Scandic Asker
12.4 km fra Scandic Asker
Se flere hoteller i Asker
Anmeldt 27. februar 2024

Dato for oppholdet: februar 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Bente Cathrine Nash, General Manager på Scandic Asker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. februar 2024

Anmeldt 23. februar 2024

Dato for oppholdet: februar 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Bente Cathrine Nash, General Manager på Scandic Asker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2024

Anmeldt 29. januar 2024

Rolig hotell sentralt plassert i Asker. Kort vei til sentrum og jernbanestasjonen. Hyggelig betjening. God frokost, også tidlig start som passer fint om du må reise tidlig. Ikke så mye utsikt å snakke om.

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, Reidar S
Bente Cathrine Nash, General Manager på Scandic Asker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2024

Kjære Reidar,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding,, så godt å høre at du synes personalet var hyggelig og frokosten god ! Det gleder oss veldig, og vi håper du vil komme tilbake tilbake til oss !
MvH Bente Nash, Scandic Asker

Anmeldt 19. desember 2023

Et slitent og trist hotell. Et sørgelig inngangsparti gir et hint om standarden her. Lenge siden vedlikeholdet opphørte. Baren var stengt fordi det var lørdag! Resepsjonen kunne ordne alt unntatt blandevann... Iskaldt i dusjen, varmekabler på bade men bare ikke i dusjen. Frokosten var standard, men eneste lyspunkt.

Romtips: Ta heller toget til neste sted.
Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, mortenw588
Bente Cathrine Nash, General Manager på Scandic Asker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2024

Kjære Mortenw588,
tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere ditt opphold hos oss. Vi skal nå heldigvis gå igang med litt oppsussing i året som kommer, slik at standarden vil bli bedre for våre gjester!
Vi håper du vil prøve oss igjen ved en senere anledning !
MvH Bente, Scandic Asker

Anmeldt 7. september 2023

Bare 20 minutter med tog fra Oslo finner du Asker, og Scandic Asker. Rene rom, fantastisk frokost og det blideste personalet du finner. Spørs personalet om turer i nærområdet.
Om du vil ha et hotell hvor du settes pris på som gjest anbefales dette hotellet.

Dato for oppholdet: september 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, st_leb2017
Bente Cathrine Nash, General Manager på Scandic Asker, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2023

Kjære gjest, tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding, det setter vi veldig pris på! Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning !