Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke italiensk”
Anmeldelse av Glorioso

Glorioso
Vurdert som nr. 21 av 38 Restauranter i Asker
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Dette slår meg som en restaurant som muligens har noen gode retter, men alt annet er ganske dårlig. Vi spiste lunsj, salaten var dynket i søt balsamico og omeletten smakte smør. Her får du ikke en typisk Italia-følelse, men mer følelsen av at noen har dårlige etterligninger. En av servitørene var hyggelig, men hun hadde litt for mye å gjøre da det ikke virket som de andre snakket så mye med gjester.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, sigrrrid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (172)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 172 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted, og pizzaen er veldig god. det er ofte fullt der etter arbeidstid, då lurt å bestille bord på forhånd

Dato for besøk: september 2018
Takk, Smiletroll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. oktober 2018

har vært på denne restauranten flere ganger, med kjæreste, familie og kompiser. Maten, den er ALLTID like bra. Pizzaen er helt fantastisk og du får virkelig en følelse av Italia. Tusen takk for utrolig god servering, jeg kommer tilbake om og om igje.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Danielmortensen1998
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. oktober 2018

Service, mat, pris, utvalg. Man får absolutt ikke italienske vinner eller matfølelse der. Vi var skuffet med maten og servicen, bordet ved siden av oss den kvelden var også så irritert og indignert at det ødela kvelden deres som var en bursdagsfeiring, synd for de da de hadde lagt igjen mye penger på alffor dårlig mat. Flau opplevelse.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 333Atina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg har kun spist pizza på mine besøk på Glorioso. Jeg er svært glad i pizza, og jeg synes den italienske pizza de serverer på Glorioso er god. Familievennlig sted.

Et tips er å kjøpe ferdig italienske pizzabunner fra Glorioso og lage din egen pizza hjemme. Anbefales virkelig! Vi har gjort det flere ganger, og kommer garantert innom å kjøper flere pizzabunner. Veldig gode, og raskt å lage sin egen variant.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, annelisel661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Glorioso, så også på

Asker, Asker kommune
Asker, Asker kommune
 
Asker, Asker kommune
Asker, Asker kommune
 

Har du vært i Glorioso? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.