“Av ypperste klasse”

Kjøkken: Italiensk
God for: Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Fantastisk service og utsøkt mat. Vi synes ikke dagens vin passet så bra til maten vi valgte, men servitøren var raskt ute med en ny, hvor vi fikk en ekstra slant uten kostnad. Rett og slett gode og ikke minst hyggelige servitører. Et besøk anbefales

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, Q1185NIerikm

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Bestilte Pasta vongole, men fikk en rett uten vongole skjell og med tomatsaus. Feil oppskrift på en standard itsliensk rett!

3  Takk, rolff293
Anmeldt 30. juni 2020

Små porsjoner, lite smak og enkelt tilbehør som noen ørsmå biter småpoteter og gulrøtter for 300 kroner. Forventer mer til den prisen.

4  Takk, Monicalarsen38
Anmeldt 9. mai 2020 via mobile enheter

Store gode porsjoner, av ypperste kvalitet. Service trekker ned, da han ikke var oppmerksom nok. Var langt fra fullt der, og servitøren burde fulgt med bedre

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, 511einarb
Anmeldt 6. januar 2020 via mobile enheter

Bra lunsj, nydelig pasta med sjømat, og god pizza. Kan godt anbefales. Svært sentralt i Asker, og lett parkering i trekanten.

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Stine Blankholm N

Reisende som så på Glorioso, så også på

Asker, Asker kommune

Har du vært i Glorioso? Del dine erfaringer!