“Tafatte servitører og elendig service”
Anmeldelse av Glorioso

Glorioso
Vurdert som nr. 28 av 51 Restauranter i Asker
Kjøkken: Italiensk
God for: Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 17. juni 2023

Hadde gledet meg til en koselig kveld ute å spise med familie, men opplevelsen var ikke det vi håpet på. Da vi kom sto vi lenge å ventet på å få bord, det var mange ledige bord og servitørene gikk bare forbi. Da vi endelig fikk bord, var første skuffelsen at man ikke kunne bestille en salat etter kl 16. Det var varmt og kunne tenkt meg noe enkelt. Servitøren tok imot bestilling og 3 av oss fikk mat. Min svigermor bestillte kun er forrett og måtte etterspørre den flere ganger, det tok 3 kvarter før hun fikk den, det var ikke fullt i restauranten og det virket ikke som om de hadde det travelt. Det var vanskelig å komme i komme i kontakt med servitørene, selv om de gikk forbi flere ganger. Da vi skulle betale endte vi opp med å gå til kassen fordi servitøren vi ba om å få betale til aldri kom. Servitørene virket tafatte, lite serviceinnstilte og det så ut som om de var drittlei arbeidsplassen sin. Så ikke en servitør som smilte løpet av oppholdet. Veldig dårlig inntrykk og elendig service. Eneste pluss var at pizzaen var god. Frister ikke med et nytt besøk hit.

Dato for besøk: juni 2023
4  Takk, Welhaventravels

Anmeldt 23. mars 2023

Jeg er en person som spiser mye GOD mat. Første gang jeg spiste her i kveld, ville prøve et nytt sted. Vi var en stor gjeng og flere som bestilte mye forskjellig, pasta, pizza, biff, osv. Jeg personlig synes det var lite smak i maten, "billig" ingredienser. Bestilte 4cheese pizza, bunnen var dårlig stekt og smakte lite, ( how??? ) De andre bestilte annen type mat og sa maten var helt ok =/ . Helt ok mat synes jeg man får på Egon. Og jeg spiser ikke på Egon da jeg ikke liker OK mat :) Her tror jeg eieren trenger å spise nye steder og smake på sin egen mat og ta en liten reality check. Fordi stedet er fint, men mangler en god kokk og en eier som bryr seg om stedet. Håper det tar seg opp hadde vært hyggelig å spist god mat lokalt.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, S700MJandres
Anmeldt 26. februar 2023 via mobile enheter

10 stykker til søndagsmiddag. Vi bestilte forskjellig mat alle sammen. Store gode porsjoner, barna fikk maten først, alt var godt og bra tilberedt. Kokken selv kom ut å spurte om maten. Spist her mange ganger og vært alt fra passe fornøyd, til strålende fornøyd som idag. Idag klaffet alt og var en nytelse å spise der idag. God service og utrolig god mat.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, 511einarb
Anmeldt 12. januar 2023 via mobile enheter

Vært her to ganger tidligere. Pizzaen er god, men pastaen er ikke noe særlig imponerende. Det serveres for lite pasta, underkokt (nå snakker vi ikke al dente men hvit kjerne) og dårlig service. Klagde på underkokt pasta og fikk til svar at sånn skulle den være. For noe tull. Ba om regningen og kommer aldri tilbake.

Bonus: skitne toaletter uten tørkepapir under begge besøkene.

Dato for besøk: januar 2023
2  Takk, gashnjir
Anmeldt 6. juni 2022

Halvtom restaurant og 1 time ventetid på maten Burgerne var overstekt, Pasta med blåskjell kom uten blåskjell, og kun 4 scampi.

Dato for besøk: juni 2022
2  Takk, ErikS2845

Reisende som så på Glorioso, så også på

Asker, Asker kommune

Har du vært i Glorioso? Del dine erfaringer!