Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kafé med utsikt”
Anmeldelse av Vollen bakery

Vollen bakery
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Asker
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. desember 2018

Dessverre er Kafe Oscar ikke det det var en gang.
Utsikt er nok ikke alt og bakevarene som leveres av Nærbakst er også litt overpriset i henhold til kvaliteten. Kaffen man får kjøpt er dessverre også bare middelmådig. Synd, for dette var et koselig sted med egen bakeri en gang i tid. Et greit sted dersom du ønsker ønsker å nyte utsikten over Oslofjorden, men vi valgte en annen Café denne gangen.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, Bergmann92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 49 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018

Gode bakevarer og god kaffe, et hyggelig sted å slappe av på og nyte utsikten mot Oslo og aktiviteter på fjorden.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Michael B. W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018

Vollen er et sted det frister og stoppe på. Fra tidligere tider så husker vi stedet som en perle med Oslofjordens vakre utsikt. Det var et sted for og stoppe opp og nyte. Idag er stedet i seg selv blitt vel kommersielt og stramt i kantene. Når det kommer til Vollen kafe (bakeriet er dessverre nedlagt) så har det endret karakter fra tidligere år, bakervarene er ikke av det spennende og særlig smakte salget, dessverre. Det er jo Nærbakst som leverer til kafeen og de er jo strengt tatt ikke det man forbinder med et lite lokalt bakeri. Det hadde vært til stor fordel for kafeen og bakeriet at man hadde fått inn en lokal aktør med sans for kvalitet. Selve kafeen bærer også preg av og få litt kjærlighet og omsorg. Tidens tann har tæret på i kafeens gullalder. Vi som kunder kan jo bare håpe at sjelen bevares og stedet får en ny oppvåkning med stolthet i hva de får og tilby. Men, for all del Vollen har sin genuinitet tross alle investorer og kommersialitet.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, 333Atina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Her har jeg vært mange ganger. Enten med venner eller med min ektemann. Trives veldig godt her. Gode bakevarer og rundstykker. alltid ekstra påfyll av kaffe. Hyggelig betjening. Har mange stamkunder. Har bestilt kaker herfra og har vært veldig fornøyd. De har noen helt herlige Linser her, Virkelig gode. Stedet har en flott utsikt utover Oslofjorden. Om sommeren kan man sitte ute å nyte utsikten, solen og deilige kaker eller rundstykker.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Elin-Per
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted med utmerkete bakevarer og god kaffe. Her bør du stoppe om du ønsker en god opplevelse i en «Sørlandsperle» i Asker.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Odd S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vollen bakery, så også på

Asker, Asker kommune
Vollen, Asker kommune
 
Asker, Asker kommune
 

Har du vært i Vollen bakery? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din