“Kafé med utsikt”

Vollen bakery
Vurdert som nr. 1 av 2 Bakeri i Asker
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 20. desember 2018

Dessverre er Kafe Oscar ikke det det var en gang.
Utsikt er nok ikke alt og bakevarene som leveres av Nærbakst er også litt overpriset i henhold til kvaliteten. Kaffen man får kjøpt er dessverre også bare middelmådig. Synd, for dette var et koselig sted med egen bakeri en gang i tid. Et greit sted dersom du ønsker ønsker å nyte utsikten over Oslofjorden, men vi valgte en annen Café denne gangen.

3  Takk, Bergmann92

Anmeldt 7. november 2018

Gode bakevarer og god kaffe, et hyggelig sted å slappe av på og nyte utsikten mot Oslo og aktiviteter på fjorden.

1  Takk, Michael B. W
Anmeldt 26. oktober 2018

Vollen er et sted det frister og stoppe på. Fra tidligere tider så husker vi stedet som en perle med Oslofjordens vakre utsikt. Det var et sted for og stoppe opp og nyte. Idag er stedet i seg selv blitt vel kommersielt og stramt i kantene. Når det kommer til Vollen kafe (bakeriet er dessverre nedlagt) så har det endret karakter fra tidligere år, bakervarene er ikke av det spennende og særlig smakte salget, dessverre. Det er jo Nærbakst som leverer til kafeen og de er jo strengt tatt ikke det man forbinder med et lite lokalt bakeri. Det hadde vært til stor fordel for kafeen og bakeriet at man hadde fått inn en lokal aktør med sans for kvalitet. Selve kafeen bærer også preg av og få litt kjærlighet og omsorg. Tidens tann har tæret på i kafeens gullalder. Vi som kunder kan jo bare håpe at sjelen bevares og stedet får en ny oppvåkning med stolthet i hva de får og tilby. Men, for all del Vollen har sin genuinitet tross alle investorer og kommersialitet.

4  Takk, 333Atina
Anmeldt 6. august 2018

Her har jeg vært mange ganger. Enten med venner eller med min ektemann. Trives veldig godt her. Gode bakevarer og rundstykker. alltid ekstra påfyll av kaffe. Hyggelig betjening. Har mange stamkunder. Har bestilt kaker herfra og har vært veldig fornøyd. De har noen helt herlige Linser her, Virkelig gode. Stedet har en flott utsikt utover Oslofjorden. Om sommeren kan man sitte ute å nyte utsikten, solen og deilige kaker eller rundstykker.

Takk, Elin-Per
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted med utmerkete bakevarer og god kaffe. Her bør du stoppe om du ønsker en god opplevelse i en «Sørlandsperle» i Asker.

Takk, Odd S

Reisende som så på Vollen bakery, så også på

Vollen, Asker kommune
Asker, Asker kommune

Har du vært i Vollen bakery? Del dine erfaringer!