“Overraskende god mat på chill sted!”
Anmeldelse av Baracoa

Baracoa
Vurdert som nr. 9 av 51 Restauranter i Asker
Kjøkken: Bespisning
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 9. april 2024 via mobile enheter

Et avslappet konsert- bar og spisested. Gikk hit når det ikke var konsert, i 18 tiden en tirsdag. Gjester ved to bord bare, så vi ble litt skeptiske, og bord og stoler sto skjøvet helt sammen så vi ble litt usikre på om det egentlig var åpent for servering.
MEN maten var faktisk veldig god, en saftig burger med saftig brød og sprø fries. Og en (lavkarbo) Cæsar salat uten krutonger. Ba om mer kylling i stedet, og det fikk jeg - veldig gode kylling stykker! God dressing og nye salat og tomat. Veldig fornøyd, selvom jeg fortsatt ikke ble helt mett.
Kaffe latte var ikke like bra, det var tydelig at den stakkars servitrisen ikke hadde fått skikkelig opplæring på kaffemaskinen. Først fikk vi nesten kald kaffe, og da vi sa ifra om det, laget hun ikke ny - men tok steameren rett i den kaffen vi hadde drukket av!🙈 Vi sa ifra igjen, og da laget hun ny, denne gangen varm. Og ok espresso smak. Men - mannen min ba om havremelk ("oatmilk" - hun kunne ikke norsk) og jeg ba om helmelk/whole milk - jeg repeterte tydelig to ganger for å være sikker på at hun forstod, og da jeg fikk kaffen smakte den rart og tynt - og da sa jeg at dette ikke kunne være helmelk, men hun insisterte på at det var det. Jeg drakk litt mer, men så fant vi ut at hun hadde gitt havremelk til begge to (som jeg ikke tåler)...
Alle gode ting er tre - da fikk jeg tilsist den kaffen jeg hadde bestilt, og varm i tillegg.. Og den var ihvertfall helt ok bra. Skal sies at hun beklaget flere ganger og sjefen også, så det gikk fint, ingen sure miner her. Og sannsynligvis kommer alle kaffene hun lager til å være både varme og med riktig melk i fremtiden! (Det er fordelen med å si ifra...😅)

Dato for besøk: april 2024
Takk, HelstKoselig

Anmeldt 1. februar 2024

Kult utested og band. Vi var flere som bestilte nachos, og det var stusselig. Omtrent bare chips med bittelitt ost og kjøttdeig, til den nette sum av 188 kr. Ei venninne bestilte pasta, og den var kald. Kult sted for en fest, men ingen matopplevelse.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Elin J
Anmeldt 12. mai 2023

Kvelden startet kjempe fint. Flink og hyggelig servitør som serverte deilig mat og drikke til hele vennegjengen før konsert. For at alt skulle gå smidig med betaling så ba vi om betaling rett etter maten. Servitøren gikk til hver og en og tok betalt. Senere kom eier og forlangte dobbelt betalt av mat og drikke på et av bordene. Kvitteringer for at dette allerede var betalt ble ikke akseptert. Seriøst! Det endte med at det ene parret måtte betale for mat og drikke 2 ganger på tross av fremviste kvitteringer.

Dato for besøk: april 2023
2  Takk, Lene E
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted med god mat, hyggelig service og variert kultur tilbud, konserter, quiz kvelder, uteplassen og gratis parkering i nærheten.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, joannasL5437ZE
Anmeldt 5. juni 2019

Vi stikker inn her noen ganger enten til lunsj eller etter et kinobesøk. Alltid hyggelig betjening her. Maten er enkel, men dette er mest enn pub som også lager mye annet godt å drikke. Uformelt sted hvor det er hyggelig med flere. På gode soldager er det fullt på uteserveringen. Likevel får alle sitt - også hunden som får egen vannskål.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, Kjerstin O

Reisende som så på Baracoa, så også på

Asker, Asker kommune

Har du vært i Baracoa? Del dine erfaringer!