“Burger?”

Vurdert som nr. 4 av 4 Smått og godt i Asker
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

«Burger» som ser ut og smaker som at den er laget av farse er ikke burger.......
Man har ikke så veldig høye forventninger når man har vært på Egon før, men dette var skuffende.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, triha

Anmeldt 27. februar 2020

God mat, vi spiste litt forselig og alle var fornøyd med maten. GRILLSHARING og god valg av hamburger .

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 766elwirae
Anmeldt 28. august 2019 via mobile enheter

God uteplass - men helt standard Egon. Har du spist på en av dem, vet du hva du får. Helt okei og god mat.

Dato for besøk: august 2019
Takk, urgent78
Anmeldt 7. august 2019

Deilig mat, passende priser og hyggelig betjening. Vi fikk maten raskt, og det var gode porsjoner. Heldigvis var halve uteområdet forbeholdt oss som ikke orker røyklukt, og det var helt supert!! Det eneste minuset var at det var noe støy fra togene som suste forbi rett utenfor. En støyvegg/glassvinduer hadde nok gjort susen! Vi kommer tilbake :-)

Dato for besøk: august 2019
Takk, Blaaveismamma
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Stedet ligger sentralt til i Asker for en familiemiddag. Med stort aldersspenn var ønskene forskjellige, men restauranten klarte å tilfredsstille alles ønsker.
Betjeningen er imøtekommende, gir god service. Et godt sted å spise

Dato for besøk: juli 2019
Takk, ToreSAlanya_Tyrkia

Reisende som så på Egon Asker, så også på

Asker, Asker kommune
Asker, Asker kommune

Har du vært i Egon Asker? Del dine erfaringer!