“God pizza og for dårlig service.”
Anmeldelse av Pizzastua

Pizzastua
Vurdert som nr. 2 av 51 Restauranter i Asker
Kjøkken: Pizza
Anmeldt 8. mai 2024 via mobile enheter

God pizza, men alt fordårlig service. Det var kun tre bord med gjester, men likevel var det for mange til at de kom og spurte om man skulle ha mer å drikke. Overhørte nabobordet spørre om de hadde glemt kaffen deres (og det hadde de, selv om sa noe annet).

Dato for besøk: mai 2024
Takk, AndersL45

Anmeldt 23. august 2023

Desverre har dette stedet tapt seg veldig, da vi alle har et nostalgisk forhold til pizza stua.
Fam på 4 som alle er veldig sultne får ikke levert bestillingen før det har gått 45min minst. Hårreisende til å være en rolig restaurant. Er som andre har skrevet, virker som de prioriterer take away selvom det er nesten tomt i restauranten. Pizzaen som blir servert har mindre sprø kant enn tidligere og med mye mindre fyll. Vi må flytte på fyllet slik at barna blir fornøyd. Sitter ikke igjen med følelsen av det lille ekstra som har vært tidligere med pizza stua. Dyrt for helt alminnelig.

Dato for besøk: august 2023
Takk, AnneG2751
Anmeldt 15. november 2020 via mobile enheter

Hyggelig lokale med imøtekommende ansatte. Rask ekspedert , godt utvalg av både italiensk og amerikansk pizza.

Dato for besøk: november 2020
1  Takk, mariemyba
Anmeldt 17. oktober 2020 via mobile enheter

Helt ubrukelig at de ikke har italiensk pizza som take away.🤯🤯🤯

Liker ikke amerikansk pizza, men da blir det andre steder til de løst det

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, AndyPanny
Anmeldt 10. oktober 2020 via mobile enheter

Spiste veldig god italiensk pizza. Bunnen helt perfekt med sprø kanter. Jeg hadde en variant med goat cheese, cherrytomat, spinat og skinke. Det var rikelig med fyll men ikke så mye at bunnen ble bløt. Det var litt kalt i lokalet og litt mye folk som kom og gikk for å hente take away. Hit kommer jeg tilbake!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, sveamaria

Reisende som så på Pizzastua, så også på

Asker, Asker kommune

Har du vært i Pizzastua? Del dine erfaringer!