“Dette er ikke en restaurant!”
Anmeldelse av Kajsas Butikk

Kajsas Butikk
Vurdert som nr. 15 av 51 Restauranter i Asker
Anmeldt 12. august 2020

Kajsas er en cateringbedrift og butikk. De leverer hjem, eller man henter selv. De lager helt nydelig mat, bl a har de fredagstapas som hentes i butikken - kjempegodt. Butikken har også diverse ferdiglaget mat og delikatesser. Anbefales!

1  Takk, HuldaK_13

Anmeldt 29. april 2018 via mobile enheter

Vi var i 60 års selskap igår og fikk Kajsas tapascatering. Det er desidert det beste jeg har spist noen gang. Vi har bestilt ny omgang til min mann og meg. Bare FANTASTISK

Dato for besøk: april 2018
2  Takk, Tebasi
Anmeldt 30. august 2017 via mobile enheter

Nydelig mat gode priser. Pent pyntet med masse blomster. Levering til riktig tid og alt ble hentet opp igjen dagen etter.

Dato for besøk: februar 2017
1  Takk, kyrrelar
Anmeldt 18. mai 2017

Bestilte tapas og supplerte med Tempurascampi, Crispy Duck, og ekstra kjøttboller. Vi avsluttet med desserttallerken og Pavlova kake. God mat, nok mat og god service!

Dato for besøk: mai 2017
1  Takk, GeirB469
Anmeldt 9. mai 2016

Dette er et sted man bør bestille catering fra! Maten er svært god og lekkert dandert på nydelige fat. Det koster litt mer enn andre steder, men verdt pengene!

Dato for besøk: oktober 2015
1  Takk, Elisabeth K

Reisende som så på Kajsas Butikk, så også på

Asker, Asker kommune

Har du vært i Kajsas Butikk? Del dine erfaringer!