Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og rikelig porsjon”
Anmeldelse av Corner Spiseri

Corner Spiseri
Vurdert som nr. 3 av 14 Restauranter i Honningsvåg
Prisklasse: USD 14 - USD 34
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Spiste god fiskesuppe etter vandring til Knivskjellodden Der var det kaldt og da varmet det godt med kremet fiskesuppe. Kunne ønsket meg flere fiskesorter i suppen for mer smak, men helt ok. Greit sted!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, joecircle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (303)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 303 anmeldelser

Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Var innom ifb med 2 dagers jobb i Honningsvåg. Endte opp med middag her begge dagene. Veldig god mat . Hyggelig betjening.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Audun A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Vi bodde i Honningsvåg noen dager ifm rypejakt. Vi var 2 ganger og spiste på Corner.
Vi prøvde bacalao, grillet tørrfisk, biffgryte og stekt kveite.
Maten var veldig god.

Dato for besøk: september 2018
Takk, KnutL105
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Etter mange gode anbefalinger valgte vi å spise middag på Corner. Fryktelig skuffende at 2 av 3 familiemedlemmer ble matforgiftet etter å ha spist (en i og for seg god kveitemiddag). Ekstra ille at vi også på forhånd hadde bedt om restaurantens anbefalinger og fått til svar at alt var like bra. Natten ble vond og dagen etter ble tilbrakt i sengen. Trist og skuffende.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, WencheR53
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Inngangspartiet ser litt anonymt ut, men triveleg lokale. God bacalao. Fantastiske folk. Ta godt vare på den finske jenta som jobbar her! Ho er eit unikum av eit menneske.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Dagfinn Sjaasta... K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Corner Spiseri, så også på

 
Honningsvåg, Nordkapp
Honningsvåg, Nordkapp
 

Har du vært i Corner Spiseri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din