“God mat og rikelig porsjon”
Anmeldelse av Corner Spiseri

Corner Spiseri
Vurdert som nr. 3 av 18 Restauranter i Honningsvåg
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Spiste god fiskesuppe etter vandring til Knivskjellodden😊 Der var det kaldt og da varmet det godt med kremet fiskesuppe. Kunne ønsket meg flere fiskesorter i suppen for mer smak, men helt ok. Greit sted!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, joecircle

Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Var innom ifb med 2 dagers jobb i Honningsvåg. Endte opp med middag her begge dagene. Veldig god mat . Hyggelig betjening.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Audun A
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Vi bodde i Honningsvåg noen dager ifm rypejakt. Vi var 2 ganger og spiste på Corner.
Vi prøvde bacalao, grillet tørrfisk, biffgryte og stekt kveite.
Maten var veldig god.

Dato for besøk: september 2018
Takk, KnutL105
Anmeldt 27. august 2018

Etter mange gode anbefalinger valgte vi å spise middag på Corner. Fryktelig skuffende at 2 av 3 familiemedlemmer ble matforgiftet etter å ha spist (en i og for seg god kveitemiddag). Ekstra ille at vi også på forhånd hadde bedt om restaurantens anbefalinger og fått til svar at alt var like bra. Natten ble vond og dagen etter ble tilbrakt i sengen. Trist og skuffende.

Dato for besøk: august 2018
Takk, WencheR53
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Inngangspartiet ser litt anonymt ut, men triveleg lokale. God bacalao. Fantastiske folk. Ta godt vare på den finske jenta som jobbar her! Ho er eit unikum av eit menneske.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Dagfinn Sjaasta... K

Reisende som så på Corner Spiseri, så også på

Honningsvåg, Nordkapp

Har du vært i Corner Spiseri? Del dine erfaringer!