“Lagt herifra”

Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 30. august 2020

Jeg er ikke fornøyd med maten. Jeg anbefaler å ikke dra dit. Rett og slett. Spiste den dyreste retten - Boknafisk. Ta pommes-frites hvis dere er sultne og dra videre

Dato for besøk: august 2020
Takk, Barbara N

1923 av 360 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte Fiskesuppe😝Lunken, tykk hvit saus med noen smakløse fiskebiter😩
Dette har ingenting med suppe å gjøre!
Bestill noe annet!!

Takk, 975vidarg
Anmeldt 29. juli 2020

Det er den mest smakløse fiskesuppen jeg noensinne har spist. Tykk i konsistens, helt smakløs og nesten ikke fisk. Dette kan IKKE anbefales. HG

Takk, I6882CIheidig
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Til tross for at personalet løp som piskede skinn, tok det litt tid med serveringen. Helt greit, for hyggelig stemning, god mat og vennlige servitører veide opp! Anbefales!

Takk, ToveN226
894oddarnen, Daglig leder på Corner Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Hei, takk for din tilbakemelding

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste nydelige bolinos til forrett, kunne spist en hel middag med dette.
Til hovedrett valgte jeg boknafisk med gulrotstuing, poteter, bacon og smeltet smør. Nydelig stort stykke fisk, og gulrotstuingen var perfekt. Her kan du trygt velge fisk fra menyen, da den har kort vei fra havet og inn på restauranten. På fine dager kan man sitte ute og nyte utsikten over havna og båtene, det regnet imidlertid da vi var der. De har også heis for de som bruker rullestol eller rullator.

Takk, 815ireneh
894oddarnen, Daglig leder på Corner Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Hei, takk for din tilbakemelding

Reisende som så på Corner Spiseri, så også på

Honningsvåg, Nordkapp

Har du vært i Corner Spiseri? Del dine erfaringer!