Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig besøk med kollega.”
Anmeldelse av Havly

Havly
Vurdert som nr. 5 av 14 Restauranter i Honningsvåg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Kom frem til Honningsvåg litt sent på kvelden. Trengte litt avslapping og litt mat.
På Havly fikk vi flott servering, godt å drikke og god mat.
Serveringsfrøkna var utenlandsk- men snakket bra Engelsk - var både blid og hyggelig.
Anbefales..

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, tort153
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Simona S, General Manager på Havly, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2019
Google-oversetting

Thank you for a great review. Your recommendation is highly appreciated! Looking forward seeing you in a near future!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 69 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig mat som blir servert på en profesjonell måte i koselige omgivelser. Hyggelig personell og god service. Virkelig å anbefale

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Tor M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Simona S, General Manager på Havly, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2018
Google-oversetting

Tor, thank you very much for great compliments. Your recommendation is highly appreciated. Hope to see you some time in the near future!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Italiensk fem retter og biff dag to var utrolig god. Servicen kjempegod og god atmosfære! Toppscore fra meg

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 296marits
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Simona S, General Manager på Havly, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you very much for great compliments.It was a pleasure having you here! We will be doing more tasting dinners like this. Looking forward having you soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2018

Maten var perfekt
Havly restaurant anbefales - det serveres nydelig mat i flotte lokaler med god atmosfære. Personalet yter topp service.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, Schie61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Simona S, General Manager på Havly, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2018
Google-oversetting

We are very happy to hear you had a great experience at our restaurant. Looking forward seeing you again soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde en god matopplevelse på Havly.
Grillet kongekrabbe og nydelig stekt torsk.
Smakte veldig godt, og med en god dessert til, ble det et perfekt måltid.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Margot V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Simona S, General Manager på Havly, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2018
Google-oversetting

Margot, thank you very much for a great review. We are thrilled to hear you had a great dining experience! Hope to see you back in the future to try other delicious dishes on our menu.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Havly, så også på

 
Honningsvåg, Nordkapp
Honningsvåg, Nordkapp
 

Har du vært i Havly? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din