Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Havly

Havly
Vurdert som nr. 5 av 15 Restauranter i Honningsvåg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat. Litt underlig at betjeningen ikke snakker et ord norsk. Unga gjentok flere ganger at dette var det beste de hadde smakt. Litt små porsjoner. Var fortsatt sulten jeg gikk.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 714bj_rnm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 69 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Meg å min kjæreste tok oss en tur til havly for å spise middag. Hadde forventet meg en bedre meny, og la merke til at de på nabo bordet fikk forreten jeg ønsket meg, men som ikke sto på menyen vi fikk.

Jeg spiste pasta med kylling og den var helt nydelig! Noe av det bedre jeg har spist i Norge generelt!
Kjæresten tok biffen med soppsaus som også var ypperlig!

Helt greie lokaler og helt grei pris.
Alt i alt en fin opplevelse!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, mariaegee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Innbydende lokaler og trivelig betjening. Vi prøvde oss på torsk og kongekrabbe. En totalt smakløs affære til høy pris.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 96espenv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Veldig positiv opplevelse i Honningsvåg. Mat med kvalitet og gode smaker. En liten perle, rett og slett. Her er det noen som ønsker å servere kvalitetsmat. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Ttrond
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

Nydelig smakfull lokal mat. Hit kommer vi tilbake! Anbefales på det varmeste. Vi spiste reinsdyr carpaccio, reinsdyr biff, kongekrabbe og tiramisu. Alt smakte himmelsk.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, meretelongvab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Havly, så også på

 
Honningsvåg, Nordkapp
Honningsvåg, Nordkapp
 

Har du vært i Havly? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din