Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
ScandicHotels.com
USD 177
Vis tilbud
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (323)
Filtrer anmeldelser
323 resultater
Vurdering fra reisende
92
145
59
19
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
92
145
59
19
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 323 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

I likhet med flere av hotellene i denne kjeden, var det reduserte tilbud grunnet korona. Her var restauranten stengt med denne begrunnelse. Vi skjønner ikke begrunnelsen all den tid det er lov å ha åpne restauranter. Med så få åpne serveringssteder i byen er dette ugreit, særlig når dere ikke hadde oversikt over stedene som var åpne. Flere gjester ble feilinformert. Dere bør ta ansvar for at gjestene deres får tak i mat. Vil berømme personalet for serviceinnstilling og vennlighet! God frokost!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ToveN226
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Emily Liane Petersen, Guest Services / Front Office på Scandic Bryggen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei ToveN226

Tusen takk for din tilbakemelding om din hotell opplevelse av oss. Vi beklager for at restauranten var stengt, grunnen til dette er utfordringer med bemanning på kjøkkenet. Det er nok restaurant i området som er åpne, vi beklager for at de ikke ble rikelig informert.
Det er godt å høre at våre ansatte var serviceinnstilte og vennlige.

Vi håper å se dere igjen, hjertelig velkommen tilbake!

Mvh
Emily Liane Petersen
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Voksent par på «roadtrip» bodde to netter på hotellet i juli. Sentralt beliggende med hjelpsomt og hyggelig personale. Hotellet har fine rom med flott utsikt mot havna, fjell og fjord. Hotellets rom var rent, pent, med god seng og badet virket nylig oppusset. Flott frokost til tross for Kornarestriksjoner. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Runardo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Emily Liane Petersen, Other på Scandic Bryggen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Hei Runardo,

Tusen takk for din fine feedback om hotell oppholde dere hadde hos oss, vi setter veldig stor pris på det. Det er godt å høre at dere hadde en fantastisk opplevelse hos oss, selv med litt Covid restriksjoner på frokosten. Badene var ferdig pusset opp noen dager før vi åpnet igjen i juni.

Vi håper å se dere igjen, hjertelig velkommen tilbake!

Mvh
Emily Liane Petersen
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Dårlig service, ble anklaget for at hunden hadde tisset i senga. Da vi hadde sølt peppsi max i senga. De gidde seg aldrig på dette. Vi var der i 2 dager og fikk hørre det hele tiden. Synes dette var veldig dårlig og det ødela helle oppholdet der.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, an0nym96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser