“Var på MC tur til Nordkapp. Været var elendig, men restaurantbesøket veide opp for en del av opplevelsen.”
Anmeldelse av NordKapp

NordKapp
Vurdert som nr. 1 av 18 Restauranter i Honningsvåg
Anmeldt 26. juni 2023 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Spiste torsk med brunost saus og fiskesuppe (uten blåskjell heldigvis). Var litt skeptisk til brunost saus, men den fantastiske servitrisen Paula overtalte oss, og hun hadde helt rett. Det var nydelig.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Stein Olav M

Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte senteret med to voksne og to tenåringsbarn. Startet besøket med nydelig mat i restauranten og fikk sett en del av utstillingen og den ene filmen. Flott sted, veien opp var magisk!

Takk, torunng327
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Spør en av de lokale i Honningsvåg om guiding gjennom området så får du hilse på mange originaler og spise god mat

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, 957mathiasb
Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

Det finnes jo et punkt som er lenger nord, men det er en vanskelig klatretur sa om tar flere timer og ikke bør gjøres uten guide og sånn. Og hvordan skal man bevise at den fjellknausen er den riktige? Så Nordkapp.

Vi sjekket været time for time dagen før og fant et fem-timers vindu der det skulle være sol fremfor tåke og regn. Med kryssede fingre dro vi opp rett før stengetid mens solen endelig tittet frem. Poenget: ikke sjekk været generelt for dagen før man drar opp. Lei en bil, vent til det er meldt best vær og sats på å være der da. Det er dyrt nok fra før.

Selve opplevelsen var egentlig ikke verdt 4/5 stjerner. Det er mye penger for å komme inn på et platå, se film om man ønsker, kjøpe suvenir og ta bilde mot skulpturen. Men så er det utsikten ut over havet, ingenting før Arktis og midnattsolen (eller kanskje nordlys om vinteren). Det er nok til å føle at det var verdt det. Derfor 4/5.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Rosaskyer
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Vi har tidligere sett at det skal være så dyrt her oppe.
Javel?
Vi synes ikke det. 100 kroner for å kjøre inn og parkere et en fjerdedel av hva en flyplass tar for 1 døgn.
Inngangspenger for resten står i stil av det du får.
En kjempe opplevelse både ute og inne. Kjempe film og fine fasiliteter ellers.
De som klaget på prisene her bruker kanskje både 10 og 12 tusen på turen.
Hva er da dyrt her? Det samme som en halv tank diesel eller en lunsj på resturant.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 625ivarb

Reisende som så på NordKapp, så også på

Honningsvåg, Nordkapp

Har du vært i NordKapp? Del dine erfaringer!