Koselig betjening, fantastisk chai latte og deilig kongekrabbe. Her stikker vi innom neste gang vi er her
Nydelige smaker, gode porsjoner, flott lokale og koselig betjening, kommer garantert tilbake. Vi spiste de to nederste på menyen. Mmmm
Corona eller ikke.. forventningen ligger i tittelen..det eneste menyen inneholdt var hamburger...
Flaks bare det at burgeren var ganske god..
Spørs om jeg tar sjansen igjen
Ingen god matopplevelse. Maten er dyr og man får lite mat. Måtte be om ekstra brød 2 ganger, og når det kom var det 3 halve skiver.
Vi hadde en hyggelig middag her, jeg spiste en veldig god fiskesuppe med kingcrab og min kone var også fornøyd med finnbiff. Restauranten hadde flere retter med kongekrabbe på menyen. Hovedrett med kongekrabbe kostet rundt 400, mens fiskesuppe og finnbiff kostet i underkant av 300 kr.
Hyggelig service og god mat på brygga i Honningsvåg med fin utsikt.