Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdt et besøk”

King Crab House Brasseri & Bar
Vurdert som nr. 4 av 15 Restauranter i Honningsvåg
Kjøkken: Sjømat
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Koselig betjening, fantastisk chai latte og deilig kongekrabbe. Her stikker vi innom neste gang vi er her

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, elisabeth5s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (232)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 232 anmeldelser

Anmeldt 28. juni 2020

Nydelige smaker, gode porsjoner, flott lokale og koselig betjening, kommer garantert tilbake. Vi spiste de to nederste på menyen. Mmmm

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Anne-Lise H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Corona eller ikke.. forventningen ligger i tittelen..det eneste menyen inneholdt var hamburger...
Flaks bare det at burgeren var ganske god..
Spørs om jeg tar sjansen igjen

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, mildap2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2019 via mobile enheter

Ingen god matopplevelse. Maten er dyr og man får lite mat. Måtte be om ekstra brød 2 ganger, og når det kom var det 3 halve skiver.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 613trinea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde en hyggelig middag her, jeg spiste en veldig god fiskesuppe med kingcrab og min kone var også fornøyd med finnbiff. Restauranten hadde flere retter med kongekrabbe på menyen. Hovedrett med kongekrabbe kostet rundt 400, mens fiskesuppe og finnbiff kostet i underkant av 300 kr.
Hyggelig service og god mat på brygga i Honningsvåg med fin utsikt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Gunnar K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på King Crab House Brasseri & Bar, så også på

Honningsvåg, Nordkapp
Honningsvåg, Nordkapp
 
Honningsvåg, Nordkapp
Honningsvåg, Nordkapp
 

Har du vært i King Crab House Brasseri & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din