Ved ankomst ble vi møtt av en smilende resepsjonist som opplyste om ledige rom inne i byen, selv om vi hadde forhåndsbestilt her. Ville hun ikke ha oss der???
I tillegg snakket hun og resten av det personalet vi var i kontakt med, kun engelsk med oss, til tross for at vi snakket norsk.
Wifi kun i resepsjonsområdet. Kun ett TV apparat, oppe i andre etasje.
Rommet i seg selv var ikke særlig stort, men rent, med dør rett ut i friluft. Ingen korridor. Glad for at det ikke var dårlig vær.
Hele oppsettet av fløyer/ moduler med rom minnet om brakkerigg.
Betalte kr 375,- /pers for middagsbuffet. Salatanretningen var grei nok, med to sorter frisk og nyoppkuttet kål, tomater, paprika. Resten var hermetikk i store skåler.
Så til den varme maten: Poteter og rotgrønnsaker (gulrot og kålrot) virket som de var (over)stekt flere dager i forveien, og vært oppvarmet opptil flere ganger, inntørket som det var. Fiskeretten, som ble kalt "Dagens fangst" var langt fra fersk, og kald! allerede klokken 18.15. Buffeten åpntet kl. 18. Skivene med svinenakke som lå i kjøttbakken bar også preg av å være oppvarmet og tørre, selv om de lå i en slags sjy.
"Desserten" var tre sorter kake og hermetisk fruktcocktail med vaniljesaus som var så tykk at den ikke lot seg helle ut av mugge, men det ble grop i bollen når en hadde forsynt seg.
Frokost: Har settt bedre utvalg på såkalt "Budsjett hotell". Det som ble kalt omelett, var typisk eggepulver som brukes til eggerøre, men aldri rørt i. Det lå presentert som firkantete gule stykker med konsistens som viskelær.
Positivt: Brødet var nystekt og velsmakende! :-)
Kun margarin til brødmaten.
Ved utsjekk var resepsjonisten meget opptatt i samtale med en av kokkene, og uten å ense meg. Utfra det jeg overhørte av samtalen, var den ikke SÅ viktig at den ikke kunne avsluttes etter at jeg ble ekspedert. Måtte vente.
Beklager å måtte si at det frister ikke med å komme tilbake for flere opphold.
Ser forøvrig at det er negative anmeldelser ett år tilbake, der direktøren takker for tilbakemelding, så en får muligheter til å forbedre seg.
Han har tydelig vis ikke gjort jobben sin godt nok på det året! :-(