Sonja
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
MikaelaN93, Front Office ManagerScandic Nordkapp, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. juni 2019
Dear guest,

Thank you for taking the time to leave us a comment after your recent visit to Scandic Nordkapp. We very sorry to hear that the hotel and room weren't what you expected. Summer is the peak season here in Honningsvåg, and room rates are higher than during the slower times. As we are a seasonal hotel operating in the summer only, our own restaurant is focused on serving buffet only and caters mostly for the bus tours. If you would like to discuss your feedback and experience further, please don't hesitate to contact me directly. Thank you again.

Kind regards,
5.9 km fra Scandic Nordkapp
6.0 km fra Scandic Nordkapp
Sleep In
4.2 km fra Scandic Nordkapp
Sarnes Seaside Cabins / Destinasjon 71 - Camp Sarnes (Mai 2022)
6.9 km fra Scandic Nordkapp
5.8 km fra Scandic Nordkapp
2.2 km fra Scandic Nordkapp
Se flere hoteller i Honningsvåg
Anmeldt 28. juli 2017 via mobile enheter

Rent og ryddig rom. Går fint for en natt om du er på vei til Nordkapp. Nylig oppusset.

Men ikke lufting på badet. Linoleum på gulv i badet. Ikke skikkelig avgrenset dusjsone, slik at gulvet blir vått.

Ikke TV på rommet og ingen WI-FI tilgang der heller.

Meget enkel frokost i en stor matsal.

1  Takk, EspenJo
Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

Det såkallte hotellet er en stor skuffelse
Dette er en brakkeby. Og greit nok hvis prisnivået hadde avspeilet dette.
Maten vi spiste er frokosten. Den fulgte rommet og har ingenting med hva en forventer av en hotellfrokost. Men kaffen var ok
God beliggenhet i forhol til å besøke nordkapp.

1  Takk, masterdesis
Anmeldt 14. juli 2017

Jeg ble skikkelig skuffet da jeg ankom dette hotellet. Det eneste som var bra med tanke på tur til Nordkapp var beliggenheten. Frokosten var også helt grei. Men resten av hotellet var egentlig ett sørgelig kapittel. Vi lå her kun en natt, og jeg kan med sikkerhet si at det blir eneste natten jeg kommer til å sove her, kommer aldri tilbake. Rommene vår dårlig rengjort, min søster fant hår på hodeputen. Ikke var det hverken tv eller wi-fi på rommene. Fikk inntrykk av bare kaos, er nok ett samlebånd hotell mest beregnet på buss turister. Jeg anbefaler å velge noe annet.

1  Takk, HeidiAnita69
Anmeldt 4. juli 2017

Ved ankomst ble vi møtt av en smilende resepsjonist som opplyste om ledige rom inne i byen, selv om vi hadde forhåndsbestilt her. Ville hun ikke ha oss der???
I tillegg snakket hun og resten av det personalet vi var i kontakt med, kun engelsk med oss, til tross for at vi snakket norsk.
Wifi kun i resepsjonsområdet. Kun ett TV apparat, oppe i andre etasje.
Rommet i seg selv var ikke særlig stort, men rent, med dør rett ut i friluft. Ingen korridor. Glad for at det ikke var dårlig vær.
Hele oppsettet av fløyer/ moduler med rom minnet om brakkerigg.
Betalte kr 375,- /pers for middagsbuffet. Salatanretningen var grei nok, med to sorter frisk og nyoppkuttet kål, tomater, paprika. Resten var hermetikk i store skåler.
Så til den varme maten: Poteter og rotgrønnsaker (gulrot og kålrot) virket som de var (over)stekt flere dager i forveien, og vært oppvarmet opptil flere ganger, inntørket som det var. Fiskeretten, som ble kalt "Dagens fangst" var langt fra fersk, og kald! allerede klokken 18.15. Buffeten åpntet kl. 18. Skivene med svinenakke som lå i kjøttbakken bar også preg av å være oppvarmet og tørre, selv om de lå i en slags sjy.
"Desserten" var tre sorter kake og hermetisk fruktcocktail med vaniljesaus som var så tykk at den ikke lot seg helle ut av mugge, men det ble grop i bollen når en hadde forsynt seg.
Frokost: Har settt bedre utvalg på såkalt "Budsjett hotell". Det som ble kalt omelett, var typisk eggepulver som brukes til eggerøre, men aldri rørt i. Det lå presentert som firkantete gule stykker med konsistens som viskelær.
Positivt: Brødet var nystekt og velsmakende! :-)
Kun margarin til brødmaten.
Ved utsjekk var resepsjonisten meget opptatt i samtale med en av kokkene, og uten å ense meg. Utfra det jeg overhørte av samtalen, var den ikke SÅ viktig at den ikke kunne avsluttes etter at jeg ble ekspedert. Måtte vente.
Beklager å måtte si at det frister ikke med å komme tilbake for flere opphold.
Ser forøvrig at det er negative anmeldelser ett år tilbake, der direktøren takker for tilbakemelding, så en får muligheter til å forbedre seg.
Han har tydelig vis ikke gjort jobben sin godt nok på det året! :-(

1  Takk, sturesoleng
Anmeldt 19. juli 2016 via mobile enheter

Nå har jeg vært på en lengre reise i Skandinavia og har bodd på flere deilige hoteller i denne kjeden. Etter å ha hatt en lang rekke flotte rom, ble det nå et meget spartansk boks, uten TV, uten WiFi og uten telefon.

Hvis jeg var ansvarlig for det de kaller mat, ville jeg skjemmes. Etter å ha spist den ene lekre middagsbuffeten etter den andre ble dette nedtur Deluxe! Det var under middels ingredienser som var tilberedt på en fantasiløs måte og presentasjonen var under enhver kritikk. Utvalget av mat var særdeles magert. En av mine gjester betegnet "maten" som dyrefôr.

Jeg gruer meg til frokost!

Dato for oppholdet: juli 2016
1  Takk, Sjurontour
Kim H, Public Relations Manager på Scandic Nordkapp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2016

Hei Sjurontour.

Tusen takk for din tilbakemelding. Din tilbakemelding er viktig slik at vi kan forbedre oss. Jeg beklager at ditt opphold hos oss ikke stod til forventingene. Vi har tilgjengelig tv og internett i vår resepsjon. Jeg beklager også på det sterkeste at maten ikke stod til til forventingene. Jeg håper dere hadde en hyggelig frokost hos oss.

Jeg håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen ved en annen anledning.

Kim Bjørge Hofslundsengen