Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle

Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
MikaelaN93, Assistant FO Manager på Scandic Nordkapp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2019

Anmeldt 17. juni 2019

Dette var et hotell for bussturister. Ingen av personalet snakket norsk, men de var hyggelige og servicen var det ikke noe å si på. Ikke TV på rommet og tv’n i fellesarealet virket ikke. Frokosten var helt ok men ikke mere en det. Rommet var rent med unntak av spindelvev og edderkopp i vindretningene det ordnet vaskepersonalet med en gang vi ga beskjed om det. Høy pris for standarden!

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
1  Takk, Ferie-juli2020
MikaelaN93, Front Office Manager på Scandic Nordkapp, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2019

Dear guest,

Thank you for taking the time to leave us a comment after your recent visit to Scandic Nordkapp. We very sorry to hear that the hotel and room weren't what you expected. Summer is the peak season here in Honningsvåg, and room rates are higher than during the slower times. As we are a seasonal hotel operating in the summer only, our own restaurant is focused on serving buffet only and caters mostly for the bus tours. If you would like to discuss your feedback and experience further, please don't hesitate to contact me directly. Thank you again.

Kind regards,
Marta, Front Office Manager

Anmeldt 28. juli 2017 via mobile enheter

Rent og ryddig rom. Går fint for en natt om du er på vei til Nordkapp. Nylig oppusset.

Men ikke lufting på badet. Linoleum på gulv i badet. Ikke skikkelig avgrenset dusjsone, slik at gulvet blir vått.

Ikke TV på rommet og ingen WI-FI tilgang der heller.

Meget enkel frokost i en stor matsal.

1  Takk, EspenJo
Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

Det såkallte hotellet er en stor skuffelse
Dette er en brakkeby. Og greit nok hvis prisnivået hadde avspeilet dette.
Maten vi spiste er frokosten. Den fulgte rommet og har ingenting med hva en forventer av en hotellfrokost. Men kaffen var ok
God beliggenhet i forhol til å besøke nordkapp.

1  Takk, masterdesis
Anmeldt 14. juli 2017

Jeg ble skikkelig skuffet da jeg ankom dette hotellet. Det eneste som var bra med tanke på tur til Nordkapp var beliggenheten. Frokosten var også helt grei. Men resten av hotellet var egentlig ett sørgelig kapittel. Vi lå her kun en natt, og jeg kan med sikkerhet si at det blir eneste natten jeg kommer til å sove her, kommer aldri tilbake. Rommene vår dårlig rengjort, min søster fant hår på hodeputen. Ikke var det hverken tv eller wi-fi på rommene. Fikk inntrykk av bare kaos, er nok ett samlebånd hotell mest beregnet på buss turister. Jeg anbefaler å velge noe annet.

• Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, HeidiAnita69