Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt lunch! ”
Anmeldelse av Umami Sjogata

Umami Sjogata
Vurdert som nr. 7 av 18 Restauranter i Mosjøen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Makan til mer smakfull salat skal man lete lenge etter! Bestilte pastasalat med biffkjøtt, og ingrediensene var behandlet og sammensatt perfekt smaksmessig toppet med en dressing som smakte balsamiko og honning. Her stopper jeg neste gang også.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Pål N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 28 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Lite intimt og med god mat. Hyggelig betjening og rask mat servering. Kan fort bli litt trangt om plassen inne, men stedet har en koselig uteservering bak huset.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, PST861
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021

Dette er en av de dårligste kafeene/restaurantene jeg noen gang har vært på.
For det første var klokka ca 14 da vi gjorde vår entre der.
Da hadde dem ikke brød sa dem og når vi spurte om dem ikke kunne bruke salatbrødet å lage smørbrød med så gikk ikke det heller pga at det var kun til salaten.
Jeg skjønte at dem ikke ville ha kunder der for ho som sto der i kassa var surere enn en sitron så da gikk vi bare til naboen og fikk både visesang og god mat......

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Belladonnaoslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2021

Veldig hyggelig personale. God service, sted med sjel og fantastiske kaker på toppen.

Stedet kan anbefales. Nabobordet er i salatmodus, fikk lyst på salat etter kakene.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Nijiron
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020

Ventet over 1 time på maten. Sagt ifra tre ganger. Andre gjester som kom etterpå får maten før oss. Venter fortsatt...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 159helenem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Umami Sjogata, så også på

 

Har du vært i Umami Sjogata? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.