“Koselig plass og god mat”
Anmeldelse av Blomsterbua Mat & Vin

Blomsterbua Mat & Vin
Vurdert som nr. 6 av 26 Restauranter i Mosjøen
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Vi stoppa for lunsj . Bestilte kyllingsmørbrød.

Lite minus for lang ventetid på maten (40 min) og lite gjester.

Stort pluss for kjempegod mat og gratis brus (som plaster på såret for lang ventetid)

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 782lenal

Anmeldt 16. juli 2021

Maten veldig smakte godt til en god pris. Hyggelige servitører som ga gode anbefalinger.

Maten kom kjapt til bordet som var helt ypperlig!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, TrymLilleskare
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig serveringspersonell som bar personlig og imøtekommende. Blomsterstua hadde ikke alt som stod på menyen tilgjengelig når vi besøkte stedet, men maten vi fikk var både smakfull og delikat. (Fantastisk gode kaker)
Lokalet er fordelt over 2 etasjer og fremstår som koselig og intimt.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, PST861
Anmeldt 20. juni 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted midt i Mosjøen. Trivelig betjening ga god service. Nydelig mat, og ikke minst den råeste milkshake’en jeg noe finne har sett. Supert sted både for lunsj og middag!

Dato for besøk: april 2021
1  Takk, 468rikker
Anmeldt 19. september 2020

Vi gikk inn på dette stedet av ren nysgjerrighet. Vi kom inn i et kjempekoselig spisested. Det var flere gjester tilstede. Mye hyggelig å hvile øynene på. Personalet var oppmerksom og hyggelig.
Vi spiste en kjempegod burger samt noe av det beste ølet jeg har smakt på lenge.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, GlobeTrotting28582

Reisende som så på Blomsterbua Mat & Vin, så også på

Har du vært i Blomsterbua Mat & Vin? Del dine erfaringer!