Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig nydelig biff!”
Anmeldelse av Tippen Gastro

Tippen Gastro
Vurdert som nr. 10 av 17 Restauranter i Mosjøen
Prisklasse: USD 19 - USD 48
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Utrolig nydelig biff! Noe av det bedre jeg har spist. Peppersausen er perfekt! Bestilte medium minus, og de traff 100%!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, LasseTheDude
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (41)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 41 anmeldelser

Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Var innom for middag, et koselig sted med utsikt ut i en rolig gågate denne ettermiddagen. Det var blide og raske servitører.
Biffen og carbonara’n smakte godt.
Hvitløksbrød var også godt.
Hjemmelaget karamellpudding smakte fortreffelig etter middagen, med god kamille te til.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Unnlis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk biff, kanskje den beste jeg har smakt. God service, men usikker på hvordan det hadde fungert med full restaurant.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Runolf L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Fult hus, og kun to servitører i sving. Aaaalt tar lang tid, men skulle man ha mat lørdag kveld var det ikke mange flere alternativer. Vi ventet i baren i 5min på ledig bord, men derfra gikk det tregt. "Grill for to" er et godt valg

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, marthemaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Var innom dette stedet i dag, 21. juli 2020, og makan til elendig service er ikke mulig å oppdrive. Vi bestilte to øl, en burger og laks. Etter 45 minutter etterlyste vi maten og det skulle "sjekkes med kjøkkenet". Fikk beskjed om at maten skulle komme om fem minutter. Det gikk, fem, ti, femten minutter før maten omsider kom. Da den sto på bordet kom det en hektisk dame løpende og ga beskjed til servitøren om at dette ikke var vår mat. Der etter ble den revet ut av hendene våre og satt på nabobordet. Vi bestemte oss for å betale for ølen og gå. I det vi var på vei ut kom den hektiske damen tilbake og sa til bordet som fikk maten vår at "det ble litt drama". Vi er målløse og forbanna og særlig den siste kommenaren om drama overgår alt! Ta en tur på McDonalds, der er du sikret smil og god service. Styr unna Tippen, det er vårt råd!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
1  Takk, BBBBBBBBBBBBBBa1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tippen Gastro, så også på

 

Har du vært i Tippen Gastro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din