Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“For dei så er glad i salt!”
Anmeldelse av Tippen Gastro

Tippen Gastro
Vurdert som nr. 10 av 17 Restauranter i Mosjøen
Prisklasse: USD 19 - USD 47
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Var innom idag i starten på september, å etter å ha lest om dei gode anmeldelsene her på tripadvisor gidde eg da ein tjangse.
Men! Her stoppa da, ikkje berre va biffen nåke av da seigeste eg har åte noensinne, men både biff og tilbehør var så inn i hel** saltet at eg trudde dei hadde mista saltbøssa oppi fatet.. attpåtil kom kelneren me ei ekstra saltbøssa til meg på bordet..
Detta er definitivt ikkje ein plass eg vil anbefale om ein er glad i mørt kjøtt, og kjøtt/tilbehør som er ihelsaltet.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 245jarlef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (41)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 41 anmeldelser

Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Utrolig nydelig biff! Noe av det bedre jeg har spist. Peppersausen er perfekt! Bestilte medium minus, og de traff 100%!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, LasseTheDude
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Var innom for middag, et koselig sted med utsikt ut i en rolig gågate denne ettermiddagen. Det var blide og raske servitører.
Biffen og carbonara’n smakte godt.
Hvitløksbrød var også godt.
Hjemmelaget karamellpudding smakte fortreffelig etter middagen, med god kamille te til.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Unnlis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk biff, kanskje den beste jeg har smakt. God service, men usikker på hvordan det hadde fungert med full restaurant.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Runolf L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Fult hus, og kun to servitører i sving. Aaaalt tar lang tid, men skulle man ha mat lørdag kveld var det ikke mange flere alternativer. Vi ventet i baren i 5min på ledig bord, men derfra gikk det tregt. "Grill for to" er et godt valg

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, marthemaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tippen Gastro, så også på

 

Har du vært i Tippen Gastro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din