Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smakfull mat - en opplevelse 😊! ”
Anmeldelse av Smak Av India

Smak Av India
Vurdert som nr. 1 av 18 Restauranter i Mosjøen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Helt fantastisk og smakfull mat laget fra bunnen av noen som kan det veldig godt tydeligvis trivelig betjening og veldig greie priser. Det er bare å dra dit både for familier, reisende og de som er interessert i god mat

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 138kasiag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 44 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

God mat, men tok alt for lang tid.. tok 15-20 min fra vi kom til vi fikk bestilt, så 50 min før vi fikk mat. Maten var god, litt dårlig utvalg for barn. Lam korma var grei, mn litt smakløs. Bare sterk. Kylling jalfredi var god, men tørr. Var veldig kaldt i restauranten.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Miriam O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Helt fantastisk mat.
Høy klasse og kvalitet på råvarene. Passelig store porsjoner.

Denne restauranten er en juvel som kunne konkurrert med de beste i Oslo

Dato for besøk: juni 2021
Takk, cash1981
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Vi kom 2 familier som hadde forhåndsbestilt bord. Det tok 15 minutter å få vann og drikke på bordet, selv etter flere forsøk på å få tak i en av dei 3 servitørene som sto i baren og tydelig ignorerte oss. Vi fekk servert noen gamle pompadoms, som vi klagde på etter å ha kjent myggelsmak. Da argumenterte servitøren med at det ikke var noe gammelt med dem siden han hadde smakt. De var både seige, oversteikte og myglet. Til slutt ble de erstatte av 3 nye ikke 6 nye, vi måtte betale for alle. Da vi senere spurte hvorfor, sa kokken rett ut at han ikke kunne gjøre noe med de ferdiglagde pompadoms som kom fra Oslo i en eske, det var ikke hans feil. Resten av maten var heldigvis betre, men servicen var direkte uhøflig, avvisende og vi vil på det sterkeste fraråde folk å oppsøke denne restauranten.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Olga-Margrethe K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juni 2021 via mobile enheter

God mat med litt futt i. Spiste Butterchicken og mixed grill - medium styrke, og det fungerte godt for oss. Gode naanbrød. Hyggelig betjening, men de har det ikke travelt.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Ellisfor72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Smak Av India, så også på

 

Har du vært i Smak Av India? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.