Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Lise H
Vernazza, Italia
Anmeldelse av Fru Haugans Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 4. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ellen Strand, General ManagerFru Haugans Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. aug. 2020
Kjære 92liseh,

tusen takk for at dere valgte oss ved deres besøk i Mosjøen, og takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen tilbake! Fortsatt god sommer.

Med vennlig hilsen
Ellen Løvold Strand
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Agoda.com
0.3 km fra Fru Haugans Hotel
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
1.3 km fra Fru Haugans Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Küche mit Geschirrspüler bei  Mosjøen Overnatting
  • Agoda.com
0.9 km fra Fru Haugans Hotel
Breakfast
  • Agoda.com
1.2 km fra Fru Haugans Hotel
  • Priceline
  • Agoda.com
11.1 km fra Fru Haugans Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Agoda.com
1.6 km fra Fru Haugans Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • eDreams
13.3 km fra Fru Haugans Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • Expedia.com
    kr 1 389
  • Hotels.com
1.5 km fra Fru Haugans Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Agoda.com
  • Expedia.com
1.6 km fra Fru Haugans Hotel
    1.6 km fra Fru Haugans Hotel
    Se flere hoteller i Mosjøen
    Anmeldelser (425)
    Filtrer anmeldelser
    426 resultater
    Vurdering fra reisende
    123
    152
    83
    48
    20
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    123
    152
    83
    48
    20
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    4853 av 426 anmeldelser
    Anmeldt 29. juli 2020

    Familie på 4. Vi måtte selv re opp senga til våre to barn og sengetøyet viste seg da også være fullt av svarte flekker. De kom raskt å byttet det ut og unnskyldte seg med at de er unge de som rengjører rommene. Mannen tok en dusj i badekaret, hvor sluket viste seg å være tett. Lite hyggelig å bade beina i andres .... Barna fant også en tube med krem under dobbeltsenga som ikke var vår. Menyen til restauranten var heller ikke så barnevennlig, men fantastisk mat for voksne.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    1  Takk, 401aasar
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Ellen Strand, General Manager på Fru Haugans Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

    Kjære 40laasar,

    og takk for din tilbakemelding. Det er kun slike tilbakemeldinger vi virkelig lærer av. Jeg beklager på det sterkeste at dere fikk en dårlig opplevelse av renholdet på rommet. Det er ikke slik vi skal levere på Fru Haugans Hotel. Jeg har tatt dette videre med de ansvarlige for renholdet på hotellet for å ytterlig bedre rutinene rundt vask av rom, spesielt når vi har mange unge ekstrahjelper.

    Jeg håper dere vil gi oss en ny sjanse ved en senere anledning.

    Vennlig hilsen
    Ellen Løvold Strand

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

    Opphold 10.-13.7.20 rom i gammel del av hotellet ok. Ankom trøtte 05 på natten og resepsjonist brukte 1/2 time på å få booket oss inn. Frokost ok. Spisesal middag, snakket flere ganger med hovmester om middag lørdag kveld. Da vi bestilte bord var det for sent. Fullt. Konsert på hotellet om kvelden. De som hadde billett gikk foran hotellets gjester i spisesal og bar. Vi måtte skynde oss og spise før kl 20, så ble vi jaget ut av baren. Resten av kvelden på rommet. Fullt på alle nærliggende spisesteder. Vi som gjester, følte oss svært nedprioriter av hovmester. Middag søndag kveld var utmerket med veldig hyggelig kelner.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, Nomad241649
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Ellen Strand, General Manager på Fru Haugans Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

    Kjære Nomad241649,

    og takk for tilbakemelding.

    Det var hyggelig å lese at dere hadde en fin middagsopplevelse på søndag, vi har fått mange gode tilbakemeldinger på mat og service.

    På lørdagen det refereres til var det misforståelser som dessverre gjorde at dere ikke fikk den hotellopplevelsen man skal ha når man besøker Fru Haugans Hotel. Selve konserten skulle være forbeholdt konsertdeltakerne, men uteserveringen skulle være forbeholdt hotellets gjester. Denne misforståelsen mellom oss og vaktselskapet ble oppdaget alt for sent, og det er vi svært lei oss for. Vi skulle ønske vi kunne gjort om denne opplevelsen.

    Vi håper dere vil besøke oss ved en senere anledning slik at vi får rettet opp inntrykket etter denne lørdagen.

    Vennlig hilsen Ellen

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

    Er svært skuffet over rommet vi fikk..Familie rom...Nope..Røyklukt i gangene,svært slitte rom.Utsikten helt forferdelig,mye støy..Føltes som at man lå rett på fortauet..Renhold så som så..Maten var bra..Lite appetittelig oppholdet..Fint det var bare en natt man skulle være der.Skal du noen gang bestille rom ved Fru Haugans,så vær sikker på at du får et rom som lever opp til tittelen “De historiske“For vi fikk ingen følelse av å være på et hotell som kommer under kategorien De Historiske Hotell..

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, skjeseth
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Ellen Strand, General Manager på Fru Haugans Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

    Kjære skjeseth,

    takk for tilbakemelding. Det var hyggelig at dere var fornøyd med maten, men leit å høre at dere utover det ikke hadde en god opplevelse på vårt hotell. Om dere velger å ta turen innom ved en senere annledning, gi beskjed til til meg på forhånd, så skal jeg sørge for at dere får oppleve det historiske Fru Haugans Hotel som vi er kjent for.

    Vennlig hilsen
    Ellen (5 generasjon)

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

    Fru Haugans evner ikke å opplyse hverken på nett eller ved telefonhenvendelse, at du må forhåndsbestille plass i restaurant. De bruker unnskylding om at de ikke er pliktet til å ha egen restaurant.
    Hadde vi fått informasjon om dette på forhånd, ville vi bestilt eller valgt et annet sted for overnatting. Etter en hel dag i bil, ser man frem til en matbit.
    Forøvrig fremstår hotellet som lite rent med møkkete gulvtepper og slitt finish. Dette er første gang vi opplever å ikke få tilstrekkelig med informasjon om denne type begrensning og vi er ikke alene om å være skuffet. Flere gjester vi snakket med i resepsjonsområdet uttrykker samme skuffelse.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, HSanne
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Ellen Strand, General Manager på Fru Haugans Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

    Kjære Hsanne,

    takk for tilbakemelding. Det var leit å høre at det ikke var ledig bord til dere i restauranten når dere kom til oss. Jeg håper dere fikk tilbakemelding om at vi har to serveringsteder. Nå er det slik at vi grunnet Korona-situasjonen har måtte gjøre endringer på serveringen og derfor har begrenset med spiseplasser.

    Jeg håper dere kan komme tilbake til oss ved en senere anledning og at vi kan gi dere et bedre inntrykk av oss enn dere har nå.

    Vennlig hilsen
    Ellen

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

    3 nydelige dager på ærverdige Fru Haugans. Flotte rom med gode senger og flott utsikt. Deilig mat og avslappende atmosfære i hotellets glassveranda og fine hage. Besøket i Øyfjellgrotta var spennende og tar en alle trappene, som i seg selv er et kunstverk, opp til Øyfjellvarden er utsikten mer enn verdt oppstigningen. Takk til Hotellsjef Ellen og hennes medarbeidere for et flott opphold!

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Takk, ingerbrobergl
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Ellen Strand, General Manager på Fru Haugans Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

    Kjære Inger,

    tusen takk for besøket og for den flotte tilbakemeldingen. Det var flott å høre at dere også koste dere med noen av aktivitetene Mosjøen hadde å by på.

    Dere er hjertelig velkommen tilbake!

    Vennlig hilsen fra
    Ellen

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser