Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 172
Vis tilbud
Hotels.com
Booking.com
USD 172
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.comUSD 191
eDreams
Priceline
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (395)
Filtrer anmeldelser
395 resultater
Vurdering fra reisende
118
143
72
43
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
118
143
72
43
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3136 av 395 anmeldelser
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Fru Haugans Hotel lå badet i seinsommersol den første ettermiddagen Jeg var der. Hotellhagen var åpen, personalet veldig hyggelig og rommet supert. Nydelig utsikt mot fjell og fjord. Vi kikket også rett ut på folk som tok zipline over fjorden fra Øyfjellet. Hotellet er et sentralt sted for den som ønsker å gå i Sjøgato og sentrum av Mosjøen.
Smitteverntiltakene var gode. Antibac tilgjengelig over alt, god avstand mellom bordene, og ved frokosten stod det ei hyggelig dame og oppfordret gjester til å huske avstanden på en meter. Meget bra!
Frokosten smakte deilig. Kaffen man kunne få fritt til enhver tid like så.
Spiste middag i Ellenstuen den andre kvelden. Maten var upåklagelig og sørvisen god.

Skulle jeg få muligheten kommer jeg gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 540yvonne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ellen Strand, General Manager på Fru Haugans Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Kjære 540yvonne,

tusen takk for at dere valgte Fru Haugans Hotel ved deres besøk i Mosjøen, og takk en kjempeflott tilbakemelding :)

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Ellen Løvold Strand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi får unnskylde de i resepsjonen med at det har vært en spesiell og sikkert slitsom sommer, men det hadde allikevel vært hyggelig å føle seg velkommen. Rommet var greit, men begynner å merke alderen. Ekstrasengen var i følge barna ikke så gode, og den ene sengen klappet sammen ila natten. Høydepunktet var betjeningen i frokostsalen. De var veldig gjestfrie. God frokost.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, hansrJ2172TO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ellen Strand, General Manager på Fru Haugans Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære hansJ2172TO,

Takk for din ærlige tilbakemelding. Vi tar den til oss og lover å bli bedre til neste gang du kommer. Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Ellen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Etter en god natts søvn og en god frokost sjekket vi ut av hotellet før vi gikk turen opp helgelandstrappa. Vel nede igjen fikk vi utmerket service da vi fikk låne et rom sånn at vi fikk dusjet etter turen før vi vendte nesen sørover

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 92liseh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ellen Strand, General Manager på Fru Haugans Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære 92liseh,

tusen takk for at dere valgte oss ved deres besøk i Mosjøen, og takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen tilbake! Fortsatt god sommer.

Med vennlig hilsen
Ellen Løvold Strand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Familie på 4. Vi måtte selv re opp senga til våre to barn og sengetøyet viste seg da også være fullt av svarte flekker. De kom raskt å byttet det ut og unnskyldte seg med at de er unge de som rengjører rommene. Mannen tok en dusj i badekaret, hvor sluket viste seg å være tett. Lite hyggelig å bade beina i andres .... Barna fant også en tube med krem under dobbeltsenga som ikke var vår. Menyen til restauranten var heller ikke så barnevennlig, men fantastisk mat for voksne.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 401aasar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ellen Strand, General Manager på Fru Haugans Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære 40laasar,

og takk for din tilbakemelding. Det er kun slike tilbakemeldinger vi virkelig lærer av. Jeg beklager på det sterkeste at dere fikk en dårlig opplevelse av renholdet på rommet. Det er ikke slik vi skal levere på Fru Haugans Hotel. Jeg har tatt dette videre med de ansvarlige for renholdet på hotellet for å ytterlig bedre rutinene rundt vask av rom, spesielt når vi har mange unge ekstrahjelper.

Jeg håper dere vil gi oss en ny sjanse ved en senere anledning.

Vennlig hilsen
Ellen Løvold Strand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Opphold 10.-13.7.20 rom i gammel del av hotellet ok. Ankom trøtte 05 på natten og resepsjonist brukte 1/2 time på å få booket oss inn. Frokost ok. Spisesal middag, snakket flere ganger med hovmester om middag lørdag kveld. Da vi bestilte bord var det for sent. Fullt. Konsert på hotellet om kvelden. De som hadde billett gikk foran hotellets gjester i spisesal og bar. Vi måtte skynde oss og spise før kl 20, så ble vi jaget ut av baren. Resten av kvelden på rommet. Fullt på alle nærliggende spisesteder. Vi som gjester, følte oss svært nedprioriter av hovmester. Middag søndag kveld var utmerket med veldig hyggelig kelner.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Nomad241649
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ellen Strand, General Manager på Fru Haugans Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære Nomad241649,

og takk for tilbakemelding.

Det var hyggelig å lese at dere hadde en fin middagsopplevelse på søndag, vi har fått mange gode tilbakemeldinger på mat og service.

På lørdagen det refereres til var det misforståelser som dessverre gjorde at dere ikke fikk den hotellopplevelsen man skal ha når man besøker Fru Haugans Hotel. Selve konserten skulle være forbeholdt konsertdeltakerne, men uteserveringen skulle være forbeholdt hotellets gjester. Denne misforståelsen mellom oss og vaktselskapet ble oppdaget alt for sent, og det er vi svært lei oss for. Vi skulle ønske vi kunne gjort om denne opplevelsen.

Vi håper dere vil besøke oss ved en senere anledning slik at vi får rettet opp inntrykket etter denne lørdagen.

Vennlig hilsen Ellen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser