Daffy P
Anmeldelse av Fru Haugans Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 29. juli 2022via mobile enheter
Ellen Strand, Daglig lederFru Haugans Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. aug. 2022
Kjære Daffy P, tusen takk for besøket og at du har tatt deg tid til å gi oss en så bra tilbakemelding på Trip Advisor. Jeg er så glad for å høre at du likte både omgivelsene, maten og totalproduktet Fru Haugans Hotel.

Vi håper å få ønske deg tilbake ved en snarlig anledning!

Ellen Løvold Strand
1.5 km fra Fru Haugans Hotel
    Se flere hoteller i Mosjøen
    1924 av 441 anmeldelser
    Anmeldt 4. juli 2022

Vi hadde bestilt standard rom, men fikk et superiorrom fordi det ikke var flere standardrom ledig. Rommet, med skråtak, lå i den gamle delen med utsikt mot den sjarmerende Sjøgaten. Interiøret var en lett blanding av nytt og gammelt, det var bare sjarmerende, syntes vi. Stort bad er alltid et pluss. Gode senger. Vi var kanskje uheldige med å overnatte en lørdagsnatt, for det var mye festbråk utenfor, så det ble lite søvn. I tillegg gikk brannalarmen tidlig på morgenen og vi måtte gå ut på gaten. Heldigvis var det ikke brann. Nydelig frokost i et deilig rom. Hyggelig betjening og generelt god atmosfære til tross for festbråk om natta.

Takk, 214cathrineh
    Ellen Strand, General Manager på Fru Haugans Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2022

Hei 214cathrineh og takk for en hyggelig melding! Det var godt å lese at dere satte pris på oppholdet. Vi beklager at det var feststøy når dere bodde her, men jeg vet det var mye som skjedde av konserter og liv i byen den helgen. Vi håper at dere tar turen tilbake ved en senere anledning.

Takk for at dere ville bo hos oss!

Ellen

Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Sommerpatruljen har nådd Mosjøen.

Vi var her 2 ganger i 2021 og gledet oss til et gjenbesøk for å bekrefte vårt tidligere inntrykk.
    Det var gjort endringer siden sist, og my fremstår moderne og nyere.
    Men det var noe av sjarmen, at det IKKE så ut som alle andre hotellresepsjoner. Smak og behag er delt, som baken.
    Som tidligere, meget hyggelig velkomst og man føler seg sett og velkommen.
    Vi fikk rom i den nyere delen. Fantastisk utsikt over vannet og zipline som går helt ned til hotellet
    Rommet var rent, men manglet sjarm og er noe pregløst. Kjøleskap som ikke var spesielt kaldt, og ikke noe annet ekstra.

Vi spiste meget godt på Hjørnet bar og uteservering. Her har man nok spart på bemanningen og servicen blir deretter, men også litt slapp. Man mister det personlige som gjør opplevelsen mer spesiell.
    Stive priser. Vi tok med en filterkaffe og en kopp te, som vi sjenket selv fra kanner, og en pinneis = 150,-

Frokosten har et meget godt utvalg av det meste, og personalet er oppmerksomt og diskret tilstede.

Gode parkeringsmuligheter og beliggenheten er unik. Personalet er hyggelige, rengjøringspersonalet gjør en utmerket innsats . Likevel mangler "det lille ekstra" som vi er på jakt etter for å gi en nominasjon.

Takk, QExcellent

Hei QExcellent, og takk for din tilbakemelding.

Det var godt å lese at dere hadde en hyggelig velkomst og at dere nøt den fine utsikten vi har her.

Takk for at dere var våre gjester! Vi håper at dere tar turen tilbake til oss.

Ellen

Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Starter med det som trekker opp, hyggelig og service innstilt personale, rent rom og bra frokost.
    Så til det som skuffet. Svært lite superior rom til over 2000 nok. Veldig kjedelig rom uten noen form for særpreg. Minimalt utstyrt. Svært myke senger slik at det kjennes ut som en lå rett på rammen.
    Veldig varmt på rommet selv om en stilte varmen helt ned. Usikkert om det ikke er fungerende ventilasjon eller om den bare er dårlig.

Romtips: Bra parkering og Tesla super charger. Er vel dog det argumentet jeg har for å bo her
    Takk, Stian H

Hei, og takk for din tilbakemelding. Det var hyggelig å høre at dere var fornøyd med service og frokosten. Vi har ulike romkategorier, noen foretrekker de nyeste rommene, mens andre helst vil bo på historiske rom. Jeg håper at dere vil besøke oss igjen, og da kan dere jo spørre etter et av våre historiske rom.

Anmeldt 9. mai 2022

Betalte dyrt for et dobbeltrom i ny de av hotellet. Rommet var rent men svært pregløst og kjedelig. Utsikten var bra. Hadde på forhånd bedt om et rom med god plassering.
    Ble vekket kl 03.30 av festbråk i gangen. Varslet resepsjonen som skulle ta tak i dette.
    Var selv utenfor rommet og sa ifra 2 ganger om at festen måtte avsluttes. Bråket varte i 1 time. Klagen dagen etter i resepsjonen samt på epost uten tilbakemelding.

Romtips: Be om rom skjermet fra feststøy
    Dato for oppholdet: mai 2022
    Takk, sivmaha
    Ellen Strand, Daglig leder på Fru Haugans Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2022

Hei Sivmaha, og takk for besøket og at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding!
    Vi beklager virkelig at du ble plaget med støy om natten og at vi ikke leverte som forventet. Om natten har vi vektere som går rundt i korridorene og vi skal respondere kjapt når en gjest blir forstyrret av andre. At du/dere måtte vente en time før det ble stille beklager jeg og må se hva som har skjedd her slik at det ikke skjer igjen. Vi håper at dere gir oss en ny sjanse til å vise hva vi kan og at vi kan ønske dere velkommen tilbake!

Anmeldt 3. april 2022

Ringte for å reservere 2 rom for natten, ankomst 2 timer etter jeg ringte. Rommene var ikke reservert. Stod 25min med innsjekk. Fikk rom 311. Utenfor rommet stod det folk å røkte.... Ekstremt mye bråk på rommet fra ukjent plass, høres ut som ein kompressor i etasjen over! Mye bråk fra bar/pub i nærheten, men det kan vi jo forvente på en lørdag.
    Hadde dette vært et rom til 799 istedenfor 1495.- hadde det vært helt greit. Men til den prisen er dette altfor dårlig. Ja forresten, Tomt for såpe på badet og...

Dato for oppholdet: april 2022
    1  Takk, christiansteenh2022

Hei Christiansteenh2022, og takk for din tilbakemelding!
    Jeg beklager virkelig at du ikke fikk den opplevelsen du forventet denne gangen. Jeg håper allikevel at du kommer tilbake til oss igjen slik at vi kan vise oss fra en bedre side!