Sommerpatruljen har nådd Mosjøen.
Vi var her 2 ganger i 2021 og gledet oss til et gjenbesøk for å bekrefte vårt tidligere inntrykk.
Det var gjort endringer siden sist, og my fremstår moderne og nyere.
Men det var noe av sjarmen, at det IKKE så ut som alle andre hotellresepsjoner. Smak og behag er delt, som baken.
Som tidligere, meget hyggelig velkomst og man føler seg sett og velkommen.
Vi fikk rom i den nyere delen. Fantastisk utsikt over vannet og zipline som går helt ned til hotellet
Rommet var rent, men manglet sjarm og er noe pregløst. Kjøleskap som ikke var spesielt kaldt, og ikke noe annet ekstra.
Vi spiste meget godt på Hjørnet bar og uteservering. Her har man nok spart på bemanningen og servicen blir deretter, men også litt slapp. Man mister det personlige som gjør opplevelsen mer spesiell.
Stive priser. Vi tok med en filterkaffe og en kopp te, som vi sjenket selv fra kanner, og en pinneis = 150,-
Frokosten har et meget godt utvalg av det meste, og personalet er oppmerksomt og diskret tilstede.
Gode parkeringsmuligheter og beliggenheten er unik. Personalet er hyggelige, rengjøringspersonalet gjør en utmerket innsats . Likevel mangler "det lille ekstra" som vi er på jakt etter for å gi en nominasjon.