Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 167
Agoda.comUSD 168
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (54)
Filtrer anmeldelser
54 resultater
Vurdering fra reisende
8
19
14
12
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8
19
14
12
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 54 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020

Vi bodde her i sommer. Oppholdet var meget bra, og personalet utviste stor grad av service når vi ba om hjelp. Hotellet ligger kun ca. 1 km fra sentrum. Rommet vi fikk var helt ok, og frokosten det samme. Selv om vi hadde rom mot hovedvei, var vi ikke sjenert av støy gjennom natten. Vi kommer gjerne tilbake hit ved en senere anledning

Romtips: Kan være greit med rom vendt bort fra E6 like ved hotellet.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, kjells134
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019

Et sjarmerende lite hotell, litt slitt, men alt fungerer. Det mest sjarmerende som jeg ikke var klar over da jeg bestilte, var at kveldsmat var inkludert i prisen i tillegg tiul frokost. Det var en enkel buffet, men funka helt utmerket. Til kr. 870,- for en person, fikk jeg mye for pengene. Trenger jeg overnatting i Mosjøen senere, tar jeg gjerne inn her igjen.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Lars Vagle S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2019 via mobile enheter

Jeg og en venn stoppet her på gjennomreise fra Oslo til Narvik. Veldig hyggelig og imøtekommende betjening. Rommene er store, med litt gammeldags innredning. Veldig bra frokost buffé med gode muligheter for å lage nistepakke. Alt i alt, veldig fornøyd!

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, fredriks330
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2018

Her var det greit og overnatte på vår ferd fra nord mot sør.Det er hyggelig med hotell som har kveldsbuffet,riktignok enkel ,som frokosten,men det viktigste er at maten smaker og at det er rent og hyggelig rundt oss og betjeningen gjorde sitt for at det skulle være hyggelig.Gratis parkering hørte også med,samt gratis god Wi-Fe!Her skal jeg overnatte neste gang hvis nødvendig..Anbefaler!

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, MAY-RITA STRAND L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mars 2018

Et helt ordinært hotell for overnatting for deretter å kjøre videre, gratis parkering, rolig tilværelse, rommene ok store men gammeldags, frokosten var ok men bare det, personalet var hyggelig og medvirket til et hyggelig og fornøyd overnatting.

Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, John H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser