Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hannah T
Kristiansand, Norge
Anmeldelse av Mosjoen Hotell
4,0 av 5 boblerAnmeldt 22. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Breakfast
  • Agoda.com
0.1 km fra Mosjoen Hotell
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 917
  • Hotels.com
1.3 km fra Mosjoen Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Küche mit Geschirrspüler bei  Mosjøen Overnatting
  • Agoda.com
0.4 km fra Mosjoen Hotell
  • Agoda.com
0.9 km fra Mosjoen Hotell
  • Priceline
  • Agoda.com
9.9 km fra Mosjoen Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Agoda.com
1.8 km fra Mosjoen Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 1 395
  • Expedia.com
0.3 km fra Mosjoen Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Agoda.com
0.3 km fra Mosjoen Hotell
    0.3 km fra Mosjoen Hotell
    kr 995
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Priceline
    14.0 km fra Mosjoen Hotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Mosjøen
    Anmeldelser (69)
    Filtrer anmeldelser
    69 resultater
    Vurdering fra reisende
    16
    26
    14
    12
    1
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    16
    26
    14
    12
    1
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    1217 av 69 anmeldelser
    Anmeldt 21. juli 2020

    Vi bodde her i sommer. Oppholdet var meget bra, og personalet utviste stor grad av service når vi ba om hjelp. Hotellet ligger kun ca. 1 km fra sentrum. Rommet vi fikk var helt ok, og frokosten det samme. Selv om vi hadde rom mot hovedvei, var vi ikke sjenert av støy gjennom natten. Vi kommer gjerne tilbake hit ved en senere anledning

    Romtips: Kan være greit med rom vendt bort fra E6 like ved hotellet.
    Dato for oppholdet: juli 2020
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Takk, kjells134
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 14. juli 2019

    Et sjarmerende lite hotell, litt slitt, men alt fungerer. Det mest sjarmerende som jeg ikke var klar over da jeg bestilte, var at kveldsmat var inkludert i prisen i tillegg tiul frokost. Det var en enkel buffet, men funka helt utmerket. Til kr. 870,- for en person, fikk jeg mye for pengene. Trenger jeg overnatting i Mosjøen senere, tar jeg gjerne inn her igjen.

    Dato for oppholdet: juli 2019
    • Reisetype: Reiste alene
      • Sted
      • Renslighet
      • Service
    Takk, Lars Vagle S
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 23. februar 2019 via mobile enheter

    Jeg og en venn stoppet her på gjennomreise fra Oslo til Narvik. Veldig hyggelig og imøtekommende betjening. Rommene er store, med litt gammeldags innredning. Veldig bra frokost buffé med gode muligheter for å lage nistepakke. Alt i alt, veldig fornøyd!

    Dato for oppholdet: februar 2019
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, fredriks330
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 26. september 2018

    Her var det greit og overnatte på vår ferd fra nord mot sør.Det er hyggelig med hotell som har kveldsbuffet,riktignok enkel ,som frokosten,men det viktigste er at maten smaker og at det er rent og hyggelig rundt oss og betjeningen gjorde sitt for at det skulle være hyggelig.Gratis parkering hørte også med,samt gratis god Wi-Fe!Her skal jeg overnatte neste gang hvis nødvendig..Anbefaler!

    Dato for oppholdet: august 2018
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Service
    Takk, MAY-RITA STRAND L
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 21. mars 2018

    Et helt ordinært hotell for overnatting for deretter å kjøre videre, gratis parkering, rolig tilværelse, rommene ok store men gammeldags, frokosten var ok men bare det, personalet var hyggelig og medvirket til et hyggelig og fornøyd overnatting.

    Dato for oppholdet: mars 2018
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Verdi
      • Renslighet
      • Service
    1  Takk, John H
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser