Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Priceline
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (65)
Filtrer anmeldelser
65 resultater
Vurdering fra reisende
8
21
16
17
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8
21
16
17
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 65 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Vi overnattet i en leilighet som fremstod som meget spartansk. Ikke TV, lite gjort for å gjøre det koselig- så leiligheten fremstod som kald og lite koselig. Da vi meldte dette tilbake fikk vi beskjed om at dette ikke var Mosjøen camping sitt ansvar da leilighetene var eid av kommunen. Når prisen er 919,- forventer jeg mer.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, larss336
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Tok inn på Mosjøen camping. Ble flott tatt i mot, fikk anvist plass for vogn og bil, og alt så bra ut. Helt til vi skulle spise im kvelden. Vi hadde gått en fjelltur og ville slappe av på campingen. Vi gikk bort til det som het Dinner fordi der hadde de grillet biff med tilbehør stod det på et skilt. Nei, det har vi ikke fordi kokken har det for travelt! Har kun ebkle ting. Vi valgte odd en burger med tilbehør som måtte bestilles separat. Fikk ikke noe hint fra han som tok bestillinger om at slik var d. Fikk burger uten pommes frites og skulle vi ha det, måtte vi stille oss bakerst i køen igjen. Venta lenge på maten, men andre venta mye lenger. Vi snakker om 1 time +++. Dette dro ned inntrykket av plassen som i seg selv var et bra sted. De som driver den restauranten/cafeen eller hva d var, må virkelig skjerpe seg!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, thoybakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

En passe stor camping med masse hytter, leiligheter og døgn plasser. I tillegg har de spisesteder, vaskemaskin, tørketrommel og en flott turområde rundt som passer bra for oss med hund.

Svært ren leilighet med terrasse og perfekt å ha hund i. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, siljek2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Ankom uten å ha bestilt på forhånd og fikk en leilighet med ett soverrom. Mottagelsen var fantastisk og fikk lov å ha hund med og fikk til og med rabatt. Leiligheten var flott og nyoppusset, stort tv flott kjøkken, delikat bad og stort fint soverom. I stuen var det sofa som gikk an å slå ned til seng. Anbefales

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 419lenak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2018 via mobile enheter

Drop-in på campingen for å sove over i en rimelig hytte. Desverre ligger denne campingen veldig nært et veldig trafikkert kryss på e6. Lite søvn pga av enormt med tungtrafikk gjennom natten. Campingen er veldig nedslitt og dårlig vedlikeholdt. Det ser ut som det har vært minigolf og et baseng her engang . Men nå er det en overgrodd "jungel". Sanitæranlegg var ok men det finnes overhode ikke kjøkkenutstyr her. Så maten får du på den lokale pizzabakeren på campingen eller en ganske kul amerikansk resturant som vi ikke rakk å teste. Alt i alt. Ikke fornøyd. Her bør det oppgraderes eller legges ned.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 958kennetha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser