Toreinar2015
      2.1 km fra Topcamp Mosjøen
      2.2 km fra Topcamp Mosjøen
      Se flere hoteller i Mosjøen
      Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Kjempe greie folk, vi kom etter de hadde stengt og fikk lagt ut nøkkel, måtte dra før de åpnet igjen, fikk da betale med vips. praktisk rett ved E6. Kunne ha med hund og fikk en fin hytte med bra standard.

1  Takk, Kitaaw
      Anmeldt 24. august 2020

Kjempegod opplevelse å være gjest på Pluscamp Mosjoen. Kjempetrivelig atmosfere på hele campingplassen, snill, hjelpsom og serviceinnstilt personale, super rent og pent i leiligheten og på hele området av campingplassen. Vi bodde i leilighet med 1 soverom, oppholdsrom, kjøkken og dusj/wc for inntil 4 personer. Kjøkkenet var utstyrt med alt av kjøkkenredskap/utstyr og hvitevarer man trenger. Fin og behagelig seng på soverommet. Koselig stua, modern baderommet. Vi har egentlig planlagt å overnatte bare i ei natt, men vi tok spontant 2 netter til. Fint området rundt campingplassen, en halv times rolig spasertur til sentrum. Gode tilbud når det gjelder aktiviteter (minigolf, sykelleie osv.). De 2 restaurantene at med resepsjonen lager god mat til god pris. Vi kommer tilbake ved neste anledning når vi er på tur på E6. Vi takker for et trivelig opphold.

Takk, Jorg_HB
      Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Et ok sted for ei overnatting, men temmelig hektisk og folksomt i høysesong. Lite strømstolper for oss som kom med campingvogn. Vi fant en bra plass å stå, og hadde rigget til vogna og ser da at det ikke var strømstolpe ledig til tross for rikelig med plass i dette feltet. Måtte da flytte oss. En god del støy, slitt sanitærrom. Pluss for lokalet til Dinner. Den er kjempekult innredet i 50-tallsstil. Forøvrig hyggelig i selve Mosjøen.

Takk, johannad880
      Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Fint sted for overnatting på gjennomreise. Visste at det lå inntil E6, men ingen problem støy i leilighet.
      Dineren derimot er skuffende!
      Fikk ikke maten vi bestilte.
      Maten vi fikk var god, men inneholdt allergener vi ikke skulle hatt. Merket ikke det før det var for sent...
      Det ble altså en mindre hyggelig kveld/natt i leiligheten pga maten.
      Spiser ikke der igjen, men overnatter gjerne igjen.

Takk, 247andersa
      Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Overnattet kun en natt på vei Nordover. Booket på forhånd en hytte til 5 personer. Stedet var var bra med servering og forskjellige aktiviteter, men hytta var sliten og ikke som på bildene. Booker ikke de igjen.

Takk, arildopc