Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig grillet klippfisk”

Fru Haugans Hotel - Ellenstuen
Vurdert som nr. 1 av 17 Restauranter i Mosjøen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig grillet klippfisk fikk jeg. De andre i reisefølget var også svært fornøyde med sine hovedretter. Vakkert spiserom og god service. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, VeronikaA552
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (71)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 71 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi var en familie på 6 som alle bestilte en 3 retters middag. Vi bestilte alle forskjellige retter og vi var alle fornøyd, vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss til en bedre middag her. Menyen var spennende. Totalopplevelsen ble ganske dårlig. Tørrfisken hadde stått for lenge i ovnen, men dette var servitøren ikke særlig interessert i å høre på. Glass og flasker ble ikke ryddet av bordet underveis i måltidet og vi måtte vente 30 minutter på desserten, som ble servert lenge etter at kaffen kom på bordet. Restauranten har betydelig rom for forbedring.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, yngved2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Det historiske hotellet ligger sentralt til i Mosjøen. Herfra kan du gå til alt. Den gamle sjøgata er vakker og ligger like ved. Lett å parkere - gratis. Ladere for Tesla og andre El biler. Hyggelig og serviceinnstilt personale i resepsjonen og hun som hadde renholdet på rommet. Nytt fint rent rom med utsikt over elva. Hyggelig i uteserveringen hvor vi spiste Fru Haugans burger - den var veldig god. Minus her var personal som ikke kunne hverken norsk eller engelsk. Skal du spise i den stilige restauranten må du være tidlig ute å bestille bord. Vi har vært her før og kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, solveigaroed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mai 2020 via mobile enheter

Overnattet på Fru Haugans hotell for 1 natt. Hyggelig betjening som tok oss imot, fine rom. Leser man litt på historien så skjønner man konsept og opplegget med rom. Utrolig GOD seng Dagen etterpå ble vi servert frokost av en ansatt som het Anette, som også sjekket oss ut av hotellet - utrolig hyggelig
I disse koronatider kunne det stått et infoskriv ved frokostbuffen at man ville bli servert mat ect. Vi sto der som noen hodeløse høns å lurte på om vi var forseint til frokost osv.
Alt i alt, en bra opplevelse

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, Ann Margrete E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fru Haugans Hotel - Ellenstuen, så også på

 

Har du vært i Fru Haugans Hotel - Ellenstuen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din