Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Upåklagelig service”

Fru Haugans Hotel - Ellenstuen
Vurdert som nr. 3 av 18 Restauranter i Mosjøen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2021

Spiste treretters en torsdagskveld. Restauranten var egentlig fullbooket, men takket være en behjelpelig og hyggelig servitør fikk han ordnet plass til oss likevel. Utmerket service fra begynnelse til slutt. Maten var smakfull og god. Svarte absolutt til forventningene. Anbefales!

Dato for besøk: august 2021
Takk, tineh902
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (77)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 77 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Vi var en familie på 6 som hadde vår årlige tur for å spise på ellenstuen. Det som trekker litt ned er at det i år igjen må spise i frokosthallen til hotellet. Når det er sagt så hadde vi alle en tre retter og vi var alle kjempefornøyd med maten, vi vil gjerne trekke frem hvalbiffen som var noe av det møreste vi har smakt. Vi kommer tilbake til neste år.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Upersonlig service og språkvansker med serveringspersonalet var blandt de første utfordringene vi møtte for å få oss et måltid i Resturant Ellen som vi hadde gledet oss til å prøve. Skuffelsen av at restauranten var stengt og flyttet til hotellets frokostsal ga ikke akkurat noen «pluss i boken» for opplevelsen.
Grillet kongekrabbe til forrett var så tørr at den ikke lot seg skrape ut av skallet.
Stekt røye i beurre blanc til hovedrett var delikat og smakte godt. Det samme gjorde karamellpuddingen.
Restaurant Ellen fremsto for oss som noe helt annet enn hva restaurantens websider og omtaler fortalte oss på forhånd.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, PST861
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2021

Kjempe flott rom i andre avdeling. Ny oppusset. Lyst rent og pent. Klesskap og tilgang kjøkken m kaffene Vaskemaskin
Mat på hotellet og kveldsmåltidet. Velsmakende
Ikke stress og mas men rolig hyggelig atmosfære
Anbefaler det på varmeste.
Jeg hadde klart å gjøre feil i bookingen og de fixa det elegant!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Torill S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. oktober 2020 via mobile enheter

Denne desserten smakte helt himmelsk, sjokolademousse , bringebærsorbet, blåbær, bringebær, jordbær og kjærlighetsfrukt.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, evah335
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Fru Haugans Hotel - Ellenstuen, så også på

 

Har du vært i Fru Haugans Hotel - Ellenstuen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.