“Stødig tradisjonsbærer”

Fru Haugans Hotel - Ellenstuen
Vurdert som nr. 2 av 18 Restauranter i Mosjøen
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Ærverdige Ellen på Fru Haugans Hotell er nok stedet å gå hvis man vil ha god mat i Mosjøen. Lokalet tar deg med på ei tidsreise, og en kan se for seg hvordan folk satt på samme sted og hygga seg for Gud vet hvor mange år siden. En blir også møtt av en svært hyggelig og serviceinnstilt betjening som virkelig tar jobben på alvor. Et lite minus er det nok at de fleste ikke kan norsk. Det er greit når man behersker engelsk, men jeg kan se for meg at noen vil få problemer. Men, sånn er det. Så til det viktigste: Maten er veldig god, den. Nydelig klippfisk med bortimot perfekt syre/sødme og kun bittelitt for lite salt til å være innertier. Veldig godt kjøtt også, og desserten var etter hva jeg kunne høre aldeles nydelig. Egen rødvin kan de i tillegg by på. En oversikt over ølutvalget kunne de nok hatt, men det er ikke noe stort problem, tross alt. Alt i alt var dette en flott opplevelse.

Dato for besøk: august 2022
Takk, h_konb380

Anmeldt 1. august 2022

De ansatte var litt uinteressert. Ingen kom og spurte om vi skulle ha mer å drikke når glassene var tomme. Når vi var ferdig med å spise virket det som de rett og slett hadde glemt oss. Vi satt lenge før vi selv måtte etterlyse dessertkartet. Maten var god!
Husk at man må bestille bord i høysesongen, da det er et populært sted.

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, BirgitBr
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Den årlige turen ble vellykket. Endelig så kan man igjen spise i de gamle lokalene og konseptet med lokalmat med en egen vri er beholdt. Mat og service var veldig bra og vi kommer tilbake igjen til neste år.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, mortenn738
Anmeldt 5. august 2021

Spiste treretters en torsdagskveld. Restauranten var egentlig fullbooket, men takket være en behjelpelig og hyggelig servitør fikk han ordnet plass til oss likevel. Utmerket service fra begynnelse til slutt. Maten var smakfull og god. Svarte absolutt til forventningene. Anbefales!

Dato for besøk: august 2021
Takk, tineh902
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Vi var en familie på 6 som hadde vår årlige tur for å spise på ellenstuen. Det som trekker litt ned er at det i år igjen må spise i frokosthallen til hotellet. Når det er sagt så hadde vi alle en tre retter og vi var alle kjempefornøyd med maten, vi vil gjerne trekke frem hvalbiffen som var noe av det møreste vi har smakt. Vi kommer tilbake til neste år.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, mortenn738

Reisende som så på Fru Haugans Hotel - Ellenstuen, så også på

Har du vært i Fru Haugans Hotel - Ellenstuen? Del dine erfaringer!