“Lokal mat”
Anmeldelse av Kulturverkstedet

Kulturverkstedet
Vurdert som nr. 9 av 26 Restauranter i Mosjøen
Beskrivelse: Kulturverkstedet byr på et særegent miljø der fortid og nåtid knyttes sammen. Bygningen er et tidligere handelshus fra 1862 restaurert med hjelp av bl.a. riksantikvaren. Kulturverkstedet er et flerbrukshus som leier ut rom til mange forskjellige aktiviteter. Lokalene egner seg godt til både møter, konferanser og seminarer i tillegg til både store og små selskaper. Huset er rusfritt. Den koselige kafeen i første etasje er åpen alle hverdager. Her kan man nyte kaffe, kakao og tradisjonsrik mat samtidig som man får med seg flotte utstillinger av norske og utenlandske malere. Hver fredag er det lunsjkonsert kl 1200 med lokale musikere - fra amatører til profesjonelle. Også gjestemusikere og kor er innbudt enkelte fredager. Alle konsertene er gratis.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Dette er en kafe hvor de serverer typiske retter og kaker fra distriktet. Jeg må alltid ha saupkake med lammerull og melkkake med gomme hver gang jeg er der.

Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Tradisjonsmat fra vefsn' må alltid ha saupkake med lammerull og melkkake med gomme. Prøv også lefse med gomne' skuffer aldri.

Dato for besøk: juli 2019
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Hver gang jeg er i Mosjøen så må jeg hit. De serverer typisk kaffe mat fra Vefsn som jeg liker veldig godt. Må ha melkkake med gomme og saupkake med lammerull hver gang jeg er der. Anbefaler også lefse med gomme.

Dato for besøk: juli 2018
Anmeldt 25. juni 2018

Kjempekoselig cafe midt i Mosjøen gamle bydel fra 1800-tallet. Her kan du kose deg med kaffe eller varm sjokolade, gode vafler, lefser med gomme og annen tradisjonsmat samtidig som du nyter maleriutstillingen på veggene. Hver fredag kl 1200 kan du være med på en gratis lunsjkonsert med både amatører og profesjonelle musikere.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, GKJ2014
Anmeldt 23. mai 2017 via mobile enheter

Hvis du skal prøve hjemmelaget tradisjonsmat/kaffemat så er dette stedet og besøke. Melkkake med gomme hører med til kaffen. Vaffel eller saupkake med lammerull må også prøves.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, mortenn738

Reisende som så på Kulturverkstedet, så også på

Har du vært i Kulturverkstedet? Del dine erfaringer!