Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Restaurant Hagestuen

Restaurant Hagestuen
Vurdert som nr. 4 av 17 Restauranter i Mosjøen
Beskrivelse: Fru Haugans Hotel er viden kjent for sitt gode kjøkken. På menyen står både tradisjonell norsk mat og innslag fra det europeiske kjøkken. Gå ikke glipp av Fru Haugans karamellpudding til dessert, den er kjent langt utenfor landets grenser. Vår meny i Hagestuen vil variere uke for uke. Det er derfor vanskelig å forutsi hva som kommer og hva man får tak i. Vi satser på lokale råvarer og sesongbetonte retter. Medlem av Arktisk Meny.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Fru Haugans Hotel er viden kjent for sitt gode kjøkken. På menyen står både tradisjonell norsk mat og innslag fra det europeiske kjøkken. Gå ikke glipp av Fru Haugans karamellpudding til dessert, den er kjent langt utenfor landets grenser. Vår meny i Hagestuen vil variere uke for uke. Det er derfor vanskelig å forutsi hva som kommer og hva man får tak i. Vi satser på lokale råvarer og sesongbetonte retter. Medlem av Arktisk Meny.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi var litt skuffet over menyen, den var svært enkel. Maten var helt grei, men ting gikk tregt. Kø ved bardisken for å få bestilt mat og drikke.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, steinolavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 33 anmeldelser

Anmeldt 20. juni 2018 via mobile enheter

Kjempegod indrefilet, bra service og flotte omgivelser, både inne og hagen utenfor. Var også behjelpelig med å finne noe som kunne passe til vår datter på 4 år.
Noe forvirrende å finne fram da restauranten gikk under navnet Fru Haugans.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, MartheH60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2017 via mobile enheter

Vi var 2 par som spiste og bestilte indrefilet. Selve kjøttet smakte utsøkt! men synes det var lite av det. Vi spurte da om det var mulig å få mer kjøtt og det var jo ingen problem!:) amadinepotetene var god, men ikke fløtepotetene, de smakte pyton... bearnaise sausen var passelig god, men rødvinsausen var ikke noe særlig. fikk desverre et hår i desserten min, men det fikset de fort. Karamellpuddingen i seg selv smakte lite, men med krem og saus ble den super god!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, cecilie1989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2017 via mobile enheter

Medlem av de historiske hoteller og restauranten har en gammel og fin atmosfære. De serverer arktisk mat og det må absolutt prøves. Kjempebra mat som anbefales.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2017

Hotellmiddag på Hagestuen i Mosjøen. Et eldre lokale med mye historie, men litt kjølig atmosfære. Servitrisene var flinke og biffen smakte godt, selv om den er noe overpriset.

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Thomas L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Hagestuen, så også på

 

Har du vært i Restaurant Hagestuen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din