Denne restauranten var virkelig noe i en egen liga! Maten var eksepsjonell fra forrett til dessert og jeg nøt virkelig hver eneste munnfull. Dette kommer til å bli en fast stopp på hver eneste tur jeg kjører forbi Mosjøen, og det er til og med mulig jeg kommer til å dra ens ærend for maten og overnatting på Fru Haugans hotell.
Lokalet er rustikt og lunt med behagelig musikk og meget dyktig personale som vet å anbefale riktig vin til den nydelige maten de serverer.
Først ut serveres det Klippfisk fra Troms
servert i crispy wonton, toppet med stekt paprika, dill-aioli
soltørkede tomater, appelsin og avruga kaviar til forrett. En smakseksplosjon med perfekt fisk og spennende tilbehør.
Deretter Rosastekt andebryst
gresskarpuré, sjalottløk, grillet brokkolini, fondantpotet
og appelsin- og rødvinsaus.
En fest på tallerkenen og virkelig den beste anden jeg har spist i mitt liv!
Til slutt måtte desserten testes etter et så nydelig måltid. Jeg gikk for Hjemmelaget sitronterte med italiensk marengs og frisk frukt siden jeg vanligvis ikke er særlig glad i søte desserter. Denne var også virkelig høyt nivå på og det var en frisk og perfekt avslutning på det beste måltidet jeg noensinne har spist!