Å spasere i Sjøgata, er som å rusle tilbake i tid. Fantastisk fine hus som er tatt vare på. Hyggelige spisesteder på rekke og rad og en del koselige butikker.
Vi følger ei lita sti som går hele veien gjennom sjøgata på baksiden av «hovedgata». De gamle husene er bebodde og tatt godt vare på. Atmosfæren er fantastisk. Masse blomster som pynter opp fasadene, måkeskrik og vannet som skvulper inn. Om man er en tur i Mosjøen så bør alle få med seg sjøgata. Helt unikt!
Spaserte her en lørdag ettermidag, og selv om mye var stengt, var det en opplevelse bare å rusle rundt i den gamle bebyggelsen ved sjøen. Anbefaler alle å ta et stopp og rusle
Koselig og vel bevart miljø i idylliske Sjøgata,som i gamle dager. Det meste er stengt tidlig på ettermiddagen. Mye fint å se på allikevel. Butikkene i Mosjøen sentrum stenger klokka 17...
Her i Nord NordNorges eldste og best bevarte gate med gamle trebebygninger er det fint å bare gå og titte.
Jeg har vært der mange ganger før, men blir hver gang slått over hvor koselig den gaten er.Bevart på en flott måte, men bolighus, små nisjebutikker, kafeer etc.Anbefales!