Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Historiske Sjøgata i Mosjøen
Lagre
Mosjøen via ferrata og Zipline
5

Bestill på forhånd
fra
USD 133,30
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Historiske Sjøgata i Mosjøen på
fra USD 133,30
Mer informasjon
Anmeldelser (103)
Filtrer anmeldelser
103 resultater
Vurdering fra reisende
54
38
11
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
54
38
11
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 103 anmeldelser
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Flotte trehus med mange koselige cafeer. Bruk litt tid på å gå rundt og kjenn på følelsen av gamle dager. Se på detaljene på byggverkene og ta en kaffe!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 336gj_rans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. oktober 2019 via mobile enheter

Gikk å så meg litt om i Sjøgata en høstdag i Oktober. Utrolig bra at historiske, gamle bygninger blir tatt vare på. Viktig at de ikke blir modernisert, men forblir slik de var når de ble bygget. At de blir brukt som for eksempel spisesteder er bare bra etter min mening, da jeg blir de vedlikeholdt. Og folk ser at slike bygninger fremdeles kan brukes. La og merke til at det i en bygning var en bruktbutikk/landhandel, da får nye generasjoner se gjenstander som ble brukt for mange år siden. Og det er svært viktig at biltrafikk blir begrenset så mye som mulig, det var jo ikke vanlig med biler i denne gata opprinnelig.

Dato for opplevelse: oktober 2019
2  Takk, 8610Steinar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2019

Det var en fin opplevelse å være i Mosjøen, du kommer alltid i kontakt med trivelige mennesker som gladelig forteller om byen.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, ReidarM18
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2019

Å spasere i Sjøgata, er som å rusle tilbake i tid. Fantastisk fine hus som er tatt vare på. Hyggelige spisesteder på rekke og rad og en del koselige butikker.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Vi følger ei lita sti som går hele veien gjennom sjøgata på baksiden av «hovedgata». De gamle husene er bebodde og tatt godt vare på. Atmosfæren er fantastisk. Masse blomster som pynter opp fasadene, måkeskrik og vannet som skvulper inn. Om man er en tur i Mosjøen så bør alle få med seg sjøgata. Helt unikt!

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Janne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser