Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maten var en stor skuffelse,”
Anmeldelse av Gilles Cafe

Gilles Cafe
Vurdert som nr. 5 av 17 Restauranter i Mosjøen
Kjøkken: Europeisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Maten var en stor skuffelse, hhv kveite og fiskesuppe. Kveita var knusk tørr og dermed usmakelig, asparges`n var svært overkokt. Øvrig tilbehør var agurk, tomat og et salatblad. Fiskesuppe»krafta» var god på smak, men fisken var tørr og en udelikat masse, scampien var knusktørr. Nei, uff og uff. Vi gikk derifra sultne. Men lokalet var trivelig

Dato for besøk: august 2020
Takk, Roam25962334465
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (95)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 95 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020

Da lite er åpent i Mosjøen, havnet vi på Gilles to kvelder. Første kvelden spiste vi biffsnadder og det var greit nok. I kveld spiste vi kveite. Den ble servert tørr og hard og med en salat til som slett ikke passet. Risen var også helt tørr. Vi sa fra, men fikk ikke noen beklagelse. Dårlig reklame!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 594ragnhildh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Etter en vandring i byen gikk vi inn her. Veldig koselig sted og hyggelig betjening. Spiste baccalao, og den var altså så delikat og god. Anbefaler virkelig dette stedet.

Dato for besøk: august 2020
Takk, jorunns618
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Vi fant dette spisestedet i Sjøgata, og bestilte middag her. Atmosfæren var fin, og et lite band gjorde seg klar til litt sang og musikk for gjestene. Maten var skikkelig god her, enten man spiste fisk eller kjøtt, De ansatte sørget for god service under vårt opphold. Vi kommer gjerne tilbake hit ved en senere anledning.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kjells134
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi var tre personer, og de to andre valgte fisk. Begge disse rettene var nydelige, og damene smilte fra øre til øre. Selv valgte jeg biff, som både hjemme og på restaurant kan være så som så. Denne var perfekt mør, og perfekt stekt. Samt nydelig krydret. Bedre kan det ikke bli.

I det nydelige været var det supert å sitte ute, og nyte stemningen i denne vakre gamle bydelen.

Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, mortenj960
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gilles Cafe, så også på

 

Har du vært i Gilles Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din