Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ordentlig italiensk pizza”
Anmeldelse av NANO

NANO
Vurdert som nr. 9 av 17 Restauranter i Mosjøen
Beskrivelse: Nano betyr liten og det er det vi skal være. En liten smak av Holmen Gård - en liten pub - i en liten gate - i en liten by.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Nano betyr liten og det er det vi skal være. En liten smak av Holmen Gård - en liten pub - i en liten gate - i en liten by.
Anmeldt 29. juli 2020

Etter å ha spasert ut av Milano mathus, med forferdelige priser og overfylt lokale, endte vi opp på denne upretensiøse plassen. Hyggelig betjening, rent og pent, god smittebeskyttelse og skikkelig italiensk pizza. Ingen duker, bare tre, lett å vaske i en smittesituasjon. Vi smilte og takket pent for oss da vi gikk hjem til hotellet.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Holmestrand_yvind_K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (29)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 29 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig plass med godt utvalg på øl. En av de dårligste pizzaer jeg har smakt. Bestilte skinke og ruccola-ingen stor kulinarisk oppgave. Dette var bare for dårlig. Dårlig stekt pizza som smaker....ingenting.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, r8f
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

En flott opplevelse.
Trivelig og flott betjening. Nydelig mat som kom raskt til bordet.
Godfølelsen kom lett

Dato for besøk: juli 2020
Takk, olavingea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Trivelig stemning langs sjøgata. Droppet innom for et glass her på tur til hotellet. Trivelig og «hipt» miljø og blid betjening. Kommer sikkert igjen.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 336gj_rans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

Ikke imponert over service. Personalet hadde ikke peiling i baren. Kunne ikke lage drinker. Hadde ikke fløte, for Irish coffee. Vi var kveldens første gjester. Ikke papir på toalettet.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, BritJanneS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på NANO, så også på

 

Har du vært i NANO? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din