Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vennesamling”
Anmeldelse av NANO

NANO
Vurdert som nr. 9 av 17 Restauranter i Mosjøen
Beskrivelse: Nano betyr liten og det er det vi skal være. En liten smak av Holmen Gård - en liten pub - i en liten gate - i en liten by.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Nano betyr liten og det er det vi skal være. En liten smak av Holmen Gård - en liten pub - i en liten gate - i en liten by.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Atmosfæren i lokalet er upåklagelig. Gammelt, lunt, koselig og imtimt. De har kun pizza, men til gjengjeld blir pizzaen bakt i steinoven på skikkelig vis. Her kan du velge mellom flere forskjellige pizzaer. Det lille ekstra i restauranten er de forskjellige type ølsortene de har. Ølsorter du ikke får så mange steder. Annbefales.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Janne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (29)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 29 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Det kan da ikke være så vanskelig å si hei til kunder som kommer inn døra. Virker å være «gjengs» i Mosjøen at dem som servere drikke er pottesur. Ølet var godt men betjeninga var ikke mye å skryte av. Få deg en annen jobb hvis du ikke klarer å smile til dem som betaler lønnen din!!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MariaH1706
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Etter å ha spasert ut av Milano mathus, med forferdelige priser og overfylt lokale, endte vi opp på denne upretensiøse plassen. Hyggelig betjening, rent og pent, god smittebeskyttelse og skikkelig italiensk pizza. Ingen duker, bare tre, lett å vaske i en smittesituasjon. Vi smilte og takket pent for oss da vi gikk hjem til hotellet.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Holmestrand_yvind_K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig plass med godt utvalg på øl. En av de dårligste pizzaer jeg har smakt. Bestilte skinke og ruccola-ingen stor kulinarisk oppgave. Dette var bare for dårlig. Dårlig stekt pizza som smaker....ingenting.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, r8f
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

En flott opplevelse.
Trivelig og flott betjening. Nydelig mat som kom raskt til bordet.
Godfølelsen kom lett

Dato for besøk: juli 2020
Takk, olavingea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på NANO, så også på

 

Har du vært i NANO? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din