Kjempegøy! Hyggelige og dyktige guider, ingen kø, og vi følte at sikkerheten var topp. Alt i alt en super opplevelse.
Tusen takk! Veldig glad for at dere hadde en vellykket tur og et godt inntrykk av våre guider. Sikkerheten er alltid det viktigste, noe våre guider tar på alvor!
Mvh
Hi North
Absolutt en vellykket tur. Enklere via Ferrata enn jeg trodde. Super zip-line, men informer om bråstoppen/bremsen nederst, var ikke forberedt der.
Traff perfekt med været også.
Takk for tilbakemeldingen. Vi vil ta med oss din tilbakemelding og sørge for at alle får et forvarsel på dette. Glad dere hadde en fin opplevelse!
Via ferrata og Zipline. Fantastisk tur opp fjellet, selv med høydeskrekk og kul zipline😊 Vi hadde 2 guider med og begge gjorde en god jobb med info og veiledning.
Tusen takk! Glad dere hadde en fin opplevelse:-)
Fantastisk fin opplevelse. Flinke erfarne ansatte som orienterte på en behagelig måte. Føltes veldig trygt og sikkert. Var heldig med været og fikk en fin luftetur.
Tusen takk! Glad dere var fornøyde med våre guider og sikkerheten rundt ziplinen☀️☀️
Flott opplevelse og passe utfordrende. Flinke guider som er opptatt av at alle skal ha en fin tur og føle mestring.. Anbefales og man trenger ikke å være i super form.
Takk for en hyggelig tilbakemelding☀️ Dere er hjertelig velkommen tilbake!
Tok turen opp Helgelandstrappa og turen over Vefsna med zipline i dag, MAGISK🙌🏻 Midt i smørøyet på Helgeland finner du denne perlen av en destinasjon, og når gradstokken bikker 20 grader og solen titter fram kan jeg vedde på at selv den trausteste nordmannen drar på smilebåndet etter å ha fått opplevd dette!🤘🏻😊
Takk for god tilbakemelding! Hyggelig at du hadde en fin opplevelse.