Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god pizza.”
Anmeldelse av Milano Mat og Vinhuset

Milano Mat og Vinhuset
Vurdert som nr. 3 av 18 Restauranter i Mosjøen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god pizza. Raske til å ta ordren, og maten kom raskt til bordet, til tross for at de hadde mange gjester. Topp!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sahhhra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 105 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Topp service og veldig pizza. Svært hjelpsomme betjening, de var helt spesielle, stor forskjell i forhold til servicen vi fikk på Fru Haugans hotell.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Nomad241649
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

På reise. Skulle stoppe for en matbit. Bestilte hamburger til oss begge. Maten kom. En tynn og tørr burger uten smak. Svidd glutenfritt brød. Men pomfritt var ok. Totalt en tarvelig mat. Ingen tørkepapirholder på toalett. Spritdispenser inneholdt ikke håndsprit. ( håndsprit ville jeg luktet) mest sansynlig ei såpe på dispenser. Her burde kommunen vært å sjekket overholdelse av smittevern. Kort råd fra meg, Kjør forbi.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, finnn2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Beste pizzaen ever!
Dagens biff filet: terningkast 6!
Kan absolutt anbefales.
Veldig hyggelig betjening
Kjempeservice fikk chambre separe.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 275hegeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 4 her og spiste. Pizza og kebab. Greit nok. Litt liten porsjon kebab. Ok smak. For stor meny med nokså like retter. Toalett var lite tiltalende. Bord og folk tett i disse koronatider. Må være veldig sulten om jeg stopper her igjen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Milano Mat og Vinhuset, så også på

 

Har du vært i Milano Mat og Vinhuset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din