Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Google
Ulike måter å oppleve Øyfjellvarden på
fra USD 154,04
Mer informasjon
Anmeldelser (10)
Filtrer anmeldelser
10 resultater
Vurdering fra reisende
8
2
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
8
2
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 10 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

En kjempefin tur med fantastisk utsikt over byen. Man trenger ikke å gå helt opp på toppen for å nyte utsikten. Hvis man går opp helgelandstrappa ( ca 2000 trinn) så har man god utsikt. Hvis man vil gå lengre så er det bare å gå til toppen.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Et ypperlig turpunkt med utsikt over byen Mosjøen, Vefsnfjorden, elva Vefsna og syv søstre mot Sandnessjøen .En tur på ca 3 km med mye klatring der den nye sherpatrappa/Helgelandstrappa i skaret opp som gjør turen lettere og mere spektakulert.Klatreområdet "Via Ferrata" like i nærheten av skaret..

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, leifn781
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2017 via mobile enheter

Fjellet rager 818 mtr overhavet og på solskinnsdager kan du se syv søstre og havet i vest.Du kan gå opp i stien ved skaret eller en lettere trasé i Øyfjelldalen litt lenger sør. Gjester på Fru Haugans Hotel kan gå over Øybrua og gå opp skaret da det nå er i gang med bygging av trapper opp av sherpaer fra Nepal. Ved skaret bygges klatrerute Via Ferrata (Klatresti med wire) som nå er åpnet....
Mange muligheter for turglade - Velkommen!

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Leif K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2017 via mobile enheter

Om du går opp skaret som er en av to vanlige løyper, er terenget bratt med mye stein som underlag. Løypen er merket og grei å gå. Det er ikke til hinder å ta med mellomstore barn om man tar turen i deres tempo. Det morsomme med denne bratte stigningen er at du får følelsen av å ha gått langt selv om du akkurat har startet, dette pga den flotte utsikten over byen som kommer snikende fram bak deg. Turen er variert og byr på mye flott utsikt. Det kan være lurt å kle på seg skikkelige sko (joggesko, fjellsko etc.), ta med vann og litt mat som kan nytes på toppen. Tur retur tar det ca 3timer for voksene i alminnelig form fra parkeringsplassen på øya.

Dato for opplevelse: august 2016
1  Takk, lakrfl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2016 via mobile enheter

Enten du går opp Skaret eller Øydalen, til Øyfjellvarden. Sommer eller vinter får du en fin og luftig tur. 800 meter tilvers fra fjærsteinene ved Vefsna/Vefsnfjorden.

Dato for opplevelse: mars 2016
Takk, bjoernv2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser