Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (483)
Filtrer anmeldelser
483 resultater
Vurdering fra reisende
202
183
74
18
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
202
183
74
18
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 483 anmeldelser
Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Reiste sammen med barn og barnebarn. Ok rom, rent og pent, inneholdt det man trengte for å lage et enkelt måltid. Vi reiste 10. juni, overraskende fullt overalt på hotellet såpass tidlig i sesongen. Helt supert for småbarnsforeldre, med masse å gjøre og flott underholdning. Dere med større barn/ungdommer, styr unna. Alt for fullt ved bassengene, solsengene stod som sild i tønne...stapp fullt i bassengene. Fin strand i nærheten, vi gikk heller dit. 7,5 euro på stranda for to senger og en parasoll. God mat på hotellet, helt grei all inklusive. Vi gikk inn til Agia Napa en kveld, langs en flott strandpromenade. Det tok ca en halvtime.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, sir-sa2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
725nicos, Product Manager på Sunwing Sandy Bay Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2019
Google-oversetting

Dear sir-sa2

Thank you for sharing your recent experience Sunwing Sandy bay Beach with our Trip Advisor community. We are pleased that you had an enjoyable time with us. WE are happy that you found our rooms nice and clean ,the All-Inclusive perfect and our entertainment great.

Thank you again for sharing your experience and we look forward to welcoming you back .

Warm regards
Management & Staff
Sunwing Sandy Bay Beach

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

Dette hotellet passer perfekt for barnefamilier med barn opptil 10-12 år. Masse aktiviteter hele dagen, 3 bassenger i tillegg til barnebasseng. 3 sklier og godt utvalg av restauranter.

Det var mange folk på hotellet, men det føltes aldri fullt, da det er så mange valgmuligheter. Fikk rom på bakkeplan rett ved bassenget. Det gjorde det veldig lettvint for oss.

Ikke noe problem med å få plass ved bassenget. Mange solsenger å velge mellom.

De ansatte på hotellet og Ving ansatte var fantastiske. Utrolig god service på alle.

Mye god mat og god standard på hele hotellet.

Beste charterturen jeg har vært på.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, thorsgaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
725nicos, Product Manager på Sunwing Sandy Bay Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2019
Google-oversetting

Dear thorsgaard

Thank you very much for your review and for your kind words regarding your stay at Sunwing Sandy Bay Beach.

I was pleased to read that you have very much enjoyed your stay with us and that you found everything of a high standard. I would also like to thank you for your positive comments about our team members who provided you with excellent service. ,our excellent food and that you had the best charter trip.

We look forward to welcoming you back to our Hotel for yet another relaxing holiday!

Warm regards
Management & Staff
Sunwing Sandy Bay Beach

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2019

Vi var en familie på 11 personer i alder fra 3 til 73 år. Riktig trivelig, praktisk, barnevennlig og rent sted, både når det gjelder rom, spisesteder og bassenger. Kan trygt anbefales for barnefamilier!

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, Morten E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
725nicos, Product Manager på Sunwing Sandy Bay Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. april 2019
Google-oversetting


Dear Morten E

We like to thank you for all your nice comments and especially about the cleaning of our rooms ,dining areas and pools. Also how child friendly is the hotel.

We look forward to welcoming you back in the very near future!

Warm regards
Management & Staff
Sunwing Sandy Bay Beach

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2019 via mobile enheter

Vår lille familie på 3, (2 voksne og 1 datter på 1år) valgte dette hotellet "litt" tilfeldig i forhold til en spontan ferie. Vi angrer absolutt IKKE på dette. Dette er et fantastisk hotell som er skapt for at en barnefamilie skal trives. Det er masse bassengmuligheter i forskjellige størrelser fra baby til SPA basseng med over 27grader. Det er flere muligheter for mat på området. Vi valgte buffet 5 av 7 dager, alle dager var det forskjellig tema på maten (italiensk, indisk, amerikansk osv). De som jobber på hotellet er også kjempe flinke, imøtekommende og tar godt vare på deg. De har også et minimarked på hotellet. Her får du kjøpt alt fra bakverk og grønnsaker til vin, øl og sprit.
For de vokse er det også godt egnet. Med godt utstyrt trimrom (brukte dette selv 2 ganger), utegym, basseng egnet for trening og selvfølgelig Bar med underholdning på kvelden. Alt i alt en veldig bra hotell. Eneste som trekker ned er litt dårlig rengjøring av rommet. Noe som er viktig for en barnefamilie med en på 1 år som krever sitt. Dette gjør at det ikke blir full pott.
Men skal vi noen gang tilbake til Ayia Napa velger vi nok dette hotellet.

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, troxda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
725nicos, Product Manager på Sunwing Sandy Bay Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. april 2019
Google-oversetting

Dear Kim T

Thank you for taking the time to give us your comments and especially about different pools ,gym ,hotel area and the theme nights in our restaurant. Also your comment about the cleaning has been passed to the concerned department for further improvement
We hope to have the opportunity to welcome you again at Sunwing Sandy Bay Beach.

Best rgds
Management & Staff Sunwing Sandy Bay beach

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018

Reiste hit i et følge på 11 personer.
Bestilt via Ving.
Romnøkkelen fikk vi allerede på flyplassen.
Ankom hotellet etter en times tur med buss.
Leilighet var flotte. Gode senger. Hadde bestilt slik at vi hadde privat basseng delt med andre leiligheter. Her var det gjerde slik at ungene ikke bare løp rett ut i bassenget.
Vaskepersonalet gjorde en ypperlig jobb.
Bassengene var for alle aldre. Babybasseng for de minste. Basseng for de litt større barna som ikke er helt svømmedyktige. Til enda litt større basseng hvor de større barna kan leke litt. Til basseng til de voksne. Eget basseng hvor sklier var tilknyttet.
Her var det trim i basseng. Lollo og bernie show for barna. Med mini disko.

Dato for oppholdet: november 2017
Takk, carolricoh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
725nicos, Product Manager på Sunwing Sandy Bay Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Carola Rico H

Thank you for your feedback! Our guests’ opinions are always very valuable to us as we thrive to consistently improve our services and facilities in order to provide a memorable time to our guests. We are delighted that you found our rooms , beds and activities very good
Wok forward to welcoming you back in the very near future!

Warm regards
Management & Staff Sunwing Sandy Bay Beach

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser