Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (493)
Filtrer anmeldelser
493 resultater
Vurdering fra reisende
206
187
75
18
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
206
187
75
18
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 493 anmeldelser
Anmeldt 3. oktober 2019 via mobile enheter

Da alle trodde høstferien 2019 gikk i vasken med Thomas Cook UK, leverer Ving varene på Kypros.

Sunwing Sandy Bay er veldig bra, både maten (også fullt godkjent fra familiens cøliakiker), været, bassengene, personalet, opplegget for barna. Filip og Oscar organiserer veldig bra aktiviteter for de på ca 7-13 (våre er 7 og 9), både i bassenget, morsom fitness, gaming, og ikke minst familiefotballen, som virkelig er et høydepunkt, 3-4 dager i uka. Tennisbanen er også stort sett ledig når du planlegger ett døgn i forveien.

Det man kan utsette på stedet, er (i tillegg til husets vin) størrelsen, det kryr av folk. Men med mindre du må ha solseng ved bassengkanten, så er det mer enn nok til alle, og du kan finne din egen stille krok selv i høstferien. Leilighetene er heller ikke pusset opp på en stund, uten at det skal trekke ned.

Fitnessen er fullverdig, og med god aircondition. Løpeturen bør imidlertid tas tidlig på dagen, både pga varmen (høstferie) og mindre folk på stranda. Strandpromenaden er finfin å løpe, stedvis må man løpe på selve stranda (Pantachou beach). For rundtur prøv litt i høyden med retur via skulpturparken.

Snorkling ut fra Sandy bay er også flott. Ikke mye og stor fisk, men klart vann og en liten følelse av å sveve når man runder ut fra selve Sandy bay. Uproblematisk og lite avdrift selv med friske bølger mot de små klippene på utsiden.

Vi dro med TUI til Kreta i fjor, og det var også bra, men det er bare å innse at Ving fortsatt holder tronen med sitt sunwing-konsept på Kypros.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Northernviking01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
725nicos, Product Manager på Sunwing Sandy Bay Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2019
Google-oversetting

Dear Northenviking01

Thank you very much for your review and for your kind words regarding your stay at Sunwing Sandy bay Beach
We was pleased to read that you have very much enjoyed your stay with us and that you found everything of a high standard. Your positive comments for Filip and Oscar has been passed to them and they was very happy.
We would also like to thank you for your positive comments about our team members who provided you with excellent service.
We look forward to welcoming you back to our Hotel for yet another relaxing holiday!

Warm rgds
Management & Staff
Sunwing Sandy Bay Beach

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2019

Vi reiste fire voksne,og to barn,1 og 3 år,og bodde i stor suite med to soverom,stue/kjøkken,bad med toalett,og et separat toalett.Tiltalende og lys leilighet med stor terrasse på bakkeplan med utemøbler og solsenger.Hele området var rent og ryddig,og buffeten til frokost,lunch og middag var smakfull.Her var noe for enhver smak.Til å være mye barn,var det likevel ikke noe griseri,og skulle noen være uheldig,tok det ikke mange sekunder før det var noen der og ryddet opp.Veldig hjelpsom og hyggelig betjening over alt.Flere små og store bassenger,som passet alle.Til tross for mange barn,var det usedvanlig stille og fredelig over alt.Kan på det sterkeste anbefale dette hotellet for de som reiser med barn,også for enslige par også faktisk.Et flott sted.Skrevet av bestefar på 63.

Romtips: Vi hadde hjørnesuite med stor terrasse på bakkeplan,nært til basseng og restaurant.
Dato for oppholdet: august 2019
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, kjelll975
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
725nicos, Product Manager på Sunwing Sandy Bay Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2019
Google-oversetting

Dear kjell975

Thank you very much for your review and for your kind words regarding your stay at Sunwing Sandy Bay Beach
We was pleased to read that you have very much enjoyed your stay with us and that you found everything of a high standard. We would also like to thank you for your positive comments about food and pools.
We look forward to welcoming you back to our Hotel for yet another relaxing holiday!

Warm regards
Management & Staff
Sunwing Sandy Bay beach

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2019

Fint og rent familiehotell med beliggenhet mot vannet et lite stykke utenfor Agia Napa.

Stort bassengområde med nok av solsenger. Det var også bra vannsklier for barna.
Gangavstand til to flotte strender.

Veldig bra utvalg på buffeten på restauranten og kjempefint å spise der både ute og inne.

Vi gikk greit inn til sentrum, men det var et stykke å gå.
Både kollektivtransport og taxi er lett tilgjengelig.
Spesielt at de fleste taxiene var limo.

Dato for oppholdet: mai 2019
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, GeirHelgesen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
725nicos, Product Manager på Sunwing Sandy Bay Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2019
Google-oversetting

Dear GeirHelgesen

Thank you very much for your review and for your kind words regarding your stay at Sunwing Sandy Bay Beach

We was pleased to read that you have very much enjoyed your stay with us and that you found our water slides ,pool area and especially our buffets excellent
We look forward to welcoming you back to our Hotel for yet another relaxing holiday!

Warm regards
Management & Staff
Sunwing Sandy Bay Beach

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Reiste sammen med barn og barnebarn. Ok rom, rent og pent, inneholdt det man trengte for å lage et enkelt måltid. Vi reiste 10. juni, overraskende fullt overalt på hotellet såpass tidlig i sesongen. Helt supert for småbarnsforeldre, med masse å gjøre og flott underholdning. Dere med større barn/ungdommer, styr unna. Alt for fullt ved bassengene, solsengene stod som sild i tønne...stapp fullt i bassengene. Fin strand i nærheten, vi gikk heller dit. 7,5 euro på stranda for to senger og en parasoll. God mat på hotellet, helt grei all inklusive. Vi gikk inn til Agia Napa en kveld, langs en flott strandpromenade. Det tok ca en halvtime.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, sir-sa2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
725nicos, Product Manager på Sunwing Sandy Bay Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2019
Google-oversetting

Dear sir-sa2

Thank you for sharing your recent experience Sunwing Sandy bay Beach with our Trip Advisor community. We are pleased that you had an enjoyable time with us. WE are happy that you found our rooms nice and clean ,the All-Inclusive perfect and our entertainment great.

Thank you again for sharing your experience and we look forward to welcoming you back .

Warm regards
Management & Staff
Sunwing Sandy Bay Beach

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

Dette hotellet passer perfekt for barnefamilier med barn opptil 10-12 år. Masse aktiviteter hele dagen, 3 bassenger i tillegg til barnebasseng. 3 sklier og godt utvalg av restauranter.

Det var mange folk på hotellet, men det føltes aldri fullt, da det er så mange valgmuligheter. Fikk rom på bakkeplan rett ved bassenget. Det gjorde det veldig lettvint for oss.

Ikke noe problem med å få plass ved bassenget. Mange solsenger å velge mellom.

De ansatte på hotellet og Ving ansatte var fantastiske. Utrolig god service på alle.

Mye god mat og god standard på hele hotellet.

Beste charterturen jeg har vært på.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, thorsgaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
725nicos, Product Manager på Sunwing Sandy Bay Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2019
Google-oversetting

Dear thorsgaard

Thank you very much for your review and for your kind words regarding your stay at Sunwing Sandy Bay Beach.

I was pleased to read that you have very much enjoyed your stay with us and that you found everything of a high standard. I would also like to thank you for your positive comments about our team members who provided you with excellent service. ,our excellent food and that you had the best charter trip.

We look forward to welcoming you back to our Hotel for yet another relaxing holiday!

Warm regards
Management & Staff
Sunwing Sandy Bay Beach

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser