Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gjennomgående dårlig”
Anmeldelse av Vassos Psarolimano

Vassos Psarolimano
Vurdert som nr. 61 av 234 Restauranter i Agia Napa
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Smakløs og i beste fall middels mat. Var 6 stk og alle retter, både sjømat og annet var smakløs og lite fersk. Dårlig service. På bordet fikk halvparten maten 5 min etter resten. Forrett kom sammen med middag. Satt å ventet 30 min etter vi var ferdig å spise, uten at noen kom innom, så vi fikk betalt og stukket fra dette stedet. Definitivt vårt siste besøk her.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Jarlen-R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (961)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 962 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Prøvde oss på denne restauranten. To kelnere avviste at de kunne servere glutenfri mat. Selv om de åpenbart hadde ting på menyen som er naturlig glutenfritt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, linn695
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger fint til nede ved og gir en god ramme for et fiskemåltid. Ble godt mottatt av servicevennlig personale. Vi spiste paella og den var velsmakende og god. Et hyggelig besøk.

Dato for besøk: april 2018
Takk, alfjohann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2017 via mobile enheter

Dagen da grekere går ut å spise. Herlig restaurant, med utsikt rett til havet og båthavnen. Bordet har ren duk, og når du sitter ute, får du nesten bestemme hvor. Personal flytter bordet. Denne dagen gikk jeg for sushi. Tror jeg ikke har spist laks med ferske reker som knasket når jeg åt. DEILIG. Med vin til denne retten ble jeg faktisk sittende . Jeg MÅ anbefale dette stedet, rent, toaletter rene, hyggelig betjening og rask servering. Garantert fornøyd. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2017
1  Takk, torunnl716
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2017 via mobile enheter

Super restaurant med nydelig fiskeretter Anbefales rent og pent Vi koste oss i kveld med familien

Dato for besøk: november 2017
Takk, Tove D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vassos Psarolimano, så også på

Agia Napa, Famagusta District
Agia Napa, Famagusta District
 
Agia Napa, Famagusta District
Agia Napa, Famagusta District
 
Agia Napa, Famagusta District
Agia Napa, Famagusta District
 

Har du vært i Vassos Psarolimano? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din