Vi skulle spise middag her første kvelden vår på ferie, ble tatt hyggelig imot av en mann som viste oss til bordet. Vi fikk meny, bestilte drikke
men trengte litt mer tid på å bestemme oss for hva vi ønsket å spise. Kelner kom så med drikken vi hadde bestilt, tok med seg alt av menyer å gikk. Prøvde å få kontakt med flere av de som var på jobb uten hell på en god stund. Til slutt fikk vi kontakt med en vi tror var en type sjef, han kom så for å ta bestillingen vår med en iPad. Denne iPaden så ikke ut til å fungere slik han ønsket, så uten å unnskylde seg gikk han også. Han kom heldigvis tilbake etter ikke så lenge for å ta bestillingen. Vi skulle bestille biff, fikk beskjed at dette hadde de ikke. Prøvde oss på en ny rett, dette hadde de heller ikke. Endte opp da med et tredjevalg, som dessverre ikke stod til forventningene. Jeg selv bestilte en lasagne, som ikke lignet en lasagne i det hele tatt. Toppen var som rå brøddeig.. Eneste positive med denne restauranten er plasseringen rett på stranda!